minik4550 Hemsireanne7979 ben aradim 5 bin civari fiyat verdiler muayeneleri 200 tl olmuş nasil oluyor ozman
Alperenin_Annesi minik4550 Bağcılar meydan trg hospitalist Ahmet Can şener Dr . Süper bı Dr. Geçen ay zamlanmis öncesi sigortalı 50 sigortasız 75 muayene ücretiydi. Şuan sigortaliya ,100. Normal doğum 1700 ,sezeryan doğum 1800
minik4550 Alperenin_Annesi nasil bi doktor bulunduğu hastanede dogum yapılıyormu yani hastane odaları ameliyT odaları doktor ilgisi felan nası canim tesekkur ederim bu arada
irem_altun74 minik4550 Güneşli Erdem Hastanesi Nesrin Gökçen Birde Güneşli Yolunda Yaman Tıp Merkezi var orda da Eray Balcan hatta bu doktora instagram üzerinden de bakabilirsin fiyatlari baya uygun
minik4550 irem_altun74 ilk doğumum orda oldu hastanenin yetersiz olduğunu düşünüyorum doktor için değil dogum için konuşuyorum sagolasin erdemde bana ters kalıyor parsellerden araç cok gec geçiyor özel aracımız yok
irem_altun74 minik4550 anladım canım ama erdemi tavsiye ederim hatta bende oraya gidiyorum 1 saatlik yolum olmasına rağmen 1.5 yaşında da oğlum var ilk doğumum da orada oldu çok memnunum gitmeni isterdim 🥰 belki tanışırdık
irem_altun74 minik4550 ben yenibosnada oturuyorum ama doktorum güneşli erdem hastanesinde ilk dogumumu da orda yaptığım için tekrardan oraya gidiyorum
Alperenin_Annesi Nurgul1606 Benim doktor salı gecesi nobetciydi. Dışardan nöbete gelen yok demek ki.. ben gece hiç gitmedim bilmiyorum valla o yüzden.. genel olarak soruyorsun sandim