ikimelekannesii22 Doktor bana Folden Qk verdi. Kullanan varmı kullanıp gebe kalan oldumu? Yada hangi marka daha iyi içerik olarak?
greybrde ikimelekannesii22 2 ay folicade kullandım mor bir kabı vardı 3. Ayda hamile kaldım gebeliğe faydası yok onun bebek omirilikten oluştuğu için kemiklerinin sağlıklı olması için yazıyolarmış doktorum öyle söylemişti kimisi yumurtalık çalıştırıyor diyor ama öyle bişey yokmuş
Handecik Folik asit iile gebe kalınmaz, gebelik oluşunca bebişin sinir sistemi ile alakalı gelişimsel komplikasyonlar olmasın diye kullanılır🥰
Gulsumelif Handecik ılk gebeliğinm de folik asit başlayınca oldu 2. Gebeligimde folik asit başlayınca oldu.
ikimelekannesii22 Handecik doktor gebelik olana kadar kullan dedi 🤷🏼♀️ 1 sene olmazsa 1 sene kullacakmıyım anlamadım
Kubranur1234 ikimelekannesii22 evet canım bende bilmeden aldım doktora sormadan iki tane kullandım sonra kontrole gidince doktorum asla kullanmamam gerektiğini mg olarak yüksek olduğu için otizmi etkiliyor dedi bıraktım folidoceyi önerdi
Gulsumelif ikimelekannesii22 bebegin beyin gelişimi için etkili oluyormuş bende aynı sizin gibi başladım ilk gebeligimde de basladigim ay gebe kaldım 2. De o şekilde oldu başlayınca gebe kaldım
minik4550 ikimelekannesii22 henuz değilim bu ay beklentim var öyle soylim Allah herkese nasip etsin inşallah
Gulsumelif ikimelekannesii22 inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin :) bende bu şekilde ilerledi hakkinizda hayırlısı olsun
minik4550 minik4550 ama folbiol hakkında iyi duymadım fiyatida baya uygun yani öyle söyleyeyim içinde folik oranı dusuk