Yuksel_Kurt Merhaba şu an 28 haftalık hamileyim bez arayaşındayım prima alıcam ama primanın normal olanı mı piremıum care mi daha iyi emin olamadım kullanan varsa yazabilir mi🙏🏻
Asyaveannesi36 Yuksel_Kurt merhaba bende 27 haftalığım prima premium care aldım 1 numara bir paket deneme yanılmayla anlayacağız bakalım
Dilekcnkn Yuksel_Kurt Ben ilk etap için premium aldım 2 numarada aktif bebek premium care çok iyi ama malesef aşırı pahalı ama aktif bebek kötü demiyorum sadece içi biraz daha yumuşak petek gibi dokusu var
Asyaveannesi36 Cagla-91 evet ya sormayın 89du heryerde 70lisi bir baktım 125e çıkarmışlar en uygunu carreforuda 89 TL 70lisi yine diğer yerlerde hep 125 🤦🏻♀️
Asyaveannesi36 Cagla-91 benim stok yapan arkadaşlarım bin pişman olmuştu 😁 stok yapanları da anlamıyorum ilk etapta bebeğin cildine uyacak mı uyanacak mı birde bebek hemen kilo alıyor sonra 2 numaraya geçeriz diye düşünüyorum
Cagla-91 Asyaveannesi36 evet ben de az almayı düşünüyorum. Sleepy 2numara aldım 240tane o da gözüme küçük geldi baya. Primanin 1numarasi sleepynin 1numarasindan daha büyükmüş o yüzden biraz ondan alicam bakalım 😀😀
ZEhrA_94 Yuksel_Kurt ilk 6 ay premium care tavsiye ederim sonrasında aktif bebek kullandım ben ondanda çok menmun kaldım
ZEhrA_94 Rumiladi ben baby me yenidoğan kullandım içeriği sadece su güvenle kullanabilirsin canım zaten evde olduğunda özellikle ilk 6 ay tavsiyem pamuk ve su yap ıslak mendillerden daha kolay ve güzel temizliyor hemde sağlıklı
Burcu98 Yuksel_Kurt bezi stok yapmamanı öneririm çünkü bazı bezler memnun bırakmıyor anneleri bende stok yapmadım sleepy aldım.