Nisatkbs Deniz59 oyyy yerim senin o ponçik yüzünü😍😍😍 Perşembe günü kontrolüm var korkuyorum çatı muayenesinden🙄 inşallah sizin ki gibi geçer benimki de🙏
Deniz59 Nisatkbs teşekkür ederiz🥰 hiç kasma kendini zaten ben utanmaktan aklıma gelmedi muayene 😂 hiç acımadı diyeceksin bumuymuş
Deniz59 Funda2735 benimde açılmam yok rahim ağzı kapalı dedi ama güzel geçti herkesin farklı oluyo demekki
Nisatkbs Deniz59 bende çok utanıyorum o yüzden kasarsam kendimi acır fln diye inşallah bi anda biter gider sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize ♥️
Annesininbitanesi1 Deniz59 maşallah kaç haftalıkta yapıldı çatı muayenesi acaba ben çok korkuyorum da 🥺
Deniz59 Annesininbitanesi1 37+3 te valla ben burda çok görüyorum acıyo diyenleri hastaneye gittim hiç muayene olacak gibi bi haliö yoktu çok rahattım hiç acımadı 😁
Aleyna_yrn22 Deniz59 ben erkek olduğu için kabul etmedim çatı muanesinj 5 ocak tan hesaplıyorlar bide beni aslında 9 ocaktan hesaplaniyirdum 🙂 ben de günümü bekliyorum bu gün 5 ocaktan hesaplarsak 40 haftaligim 9 ocaktan hesaplarsak 39 + 3 um tuhaf yani
Deniz59 Tugcevemercimek dışarıya çıktığım bile yok malesef hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum 😕