bahtnurr1 Ssemaaa bende senin gibi yemedim aslında 34de 2260 dedi kilosuna seninki gayet iyi bana göre. Doktorum sen yemesen de o kendisini aç bırakmaz dedi. Gereksiz gediğinde sadece kendin kilo alırsın bebek hiç bişey almaz dedi. Hoş ne kadar yersen ye bebek alacağı kadarını alıyor
Ssemaaa bahtnurr1 bende öyle düşünüyordum yani ben az yesem de çocuk alacağını alır diye ama kilo alımı azaldı canım ben diyete başlayınca
Minnosumm Ssemaaa Benim bebeğim 35+1de 2415 gramdı ve doktor iki hafta geri dedi seninki yine iyi bence
Ssemaaa Sevim1609 yiyecek olarak tavsiyede bulundu mu doktorunuz, benim ki hala karbonhidrat alma diyor bana, protein ağırlıklı beslen dedi
bahtnurr1 Ssemaaa gebelikte ve emzirme döneminde diyet olmaz canım hani sadece ekmek makarna pilav gibi gereksiz şeyleri minimuma indirirsin yinede daha doğuma var bol yulaf yumurta süt ürünleri muz Dalan tüket. Biraz bunalıyor insan ama alacağı haftada 200-250gr oluyor
Ssemaaa ArmyAnne üzülmeyin inşaallah alır, doğunca hemen alıyor diyorlar ama elbette insan kontrole gidince iyi olduğunu duymak istiyor. Bir daha ki kontrolümüzde hepimiz güzel haberler alırız inşaallah
Ssemaaa Canselyaren dr da moralim bozulunca öyle dedi zaten sen minyonsun iri bir bebek doğuramazsın zorlanırsın dedi ama böyle teselli eder gibi konuşunca daha çok canım sıkıldı sanki kötü bir durum varda moral veriyor gibi yaptı
Canselyaren Ssemaaa Sikma canını inanki zayıf bebek daha çok kilo alıyor kızım maşallah 5 aylıkken 10 kiloydu düşün yani zayıf doğması bı avantaj🥰
Ssemaaa bahtnurr1 her gün sabah 1 yumurta yiyorum ama haşlama şeklinde yiyemiyorum hamilelikte tiksindim, gece yatmadan önce 1 tane muz 1 bardak süt içiyorum, yulaf yemedim ama onu da deneyeyim inşaallah teşekkür ederim tavsiyeleriniz için🌸
Yumuduk-baby Ssemaaa Doktorlar bazen bizim endiselenebilecegimizi dusunmeden yorum yapabiliyor, siz gonlunuzu ferah tutun insallah kilo alimi devam eder bebisin 🙏🏻 Diyet yapıyormuşsunuz içeriğini bilmiyorum ama ceviz, badem bebeğin kilo alımını destekliyor
Ssemaaa Yumuduk-baby çat diye söyledi sonra da moral vermeye çalıştı bir de ilk defa bu kadar heyecanlıdm kızımı görmeye gideceğimiz için gece 4 e kadar uyuyamadm çok moralimi bozdu konuşmaları
Gamzeylan ArmyAnne üzüntü yapmanız normal ama buna daha çok dikkat etmelisiniz sizin psikolojinizden oda etkilendiği için buna üzülmek yerine beslenmeye daha fazla odaklanın bebeğe ne iyi gelir ne daha çok besler onun üstünde durun kendimden biliyorum bi dönem çok sıkıntı yaşadım ve üzüntüden daha da kötü ye gittiğini hissettim şuan hiç önemsemiyorum sürekli bişiler yiyorum bebegım için
Ssemaaa Gamzeylan inşaallah bende öyle yapacağım muayeneden sonra çok üzüldüm ama burda sizlerle de paylaşınca toparladm kendimi Rabbim razı olsun hepinizden🌸
kadifemsii Ssemaaa siz kaç kg olmasını beklerdiniz diye sorsaydın . Ben doktorunuzun saçmaladığını düşünüyorum bana doktorum zamanında doğan 2.5 kg bebeği erken doğan 3.5 kg bebeğe tercih ederiz demişti . Sizin doktor büyük saçmalamış o zamanlar kızımda 2.800 falandı sonra bir doğdu 4.100 takmayın siz don haftalarda çok hızlı kg alıyorlar siz beslenmenize dikkat edin
Sevim1609 muges44 bende 34+6 tüm 2350 kg geldi bugün doktor yediklerine dikkat et dedi bende üzüldüm hatta
ZeynepSaremom Ssemaaa 35 de 2300 gr di.. Sağlığı yerinde olsun kilosu çok önemli değil..Ki 2650 gayet iyi..Ben ilk bebeğimi 2350 doğurdum 37 de.