honeyland esra572 35+6 🤍 çantam da bir kaç eksik kaldı onlarıda koyunca tamam ☺️ Gece çok sık tuvalete gidiyorum saga sola donmek çok can yakıyor 🥲 kasıklarımda sanki birşeyler yırtılıyor gibi oluyor uzun süre oturup bir anda kalktığımda 🙃
Zehrayenianne esra572 bizim herşeyimiz duruyor 35+3 olduk ama evim temizlenmedi bebeğin odası hazır değil hastane çantası hazır değil ailecek covit olduk hepimiz onlar uğraşıyoruz haftalardır 😔
Ayse32 esra572 benim ev temizliği kaldı onun harici yatağımızı bekliyoruz diğerleri hazır sayılır 😊 benimde karnımda bi acı oluyor bazen karnımıniçi acıyor gibi bı arada göbeğimin altı ve göğsüm hafiften çatladı sürekli bişeyler sürmeyeler üşeniyorum doğumdan sonra bişeyler yapsam geçer mi acaba kafamda deli sorular 😊😂
esra572 honeyland Aah hepsi bende de var artık gobegimi tasiyamiyorumm🥵 sürekli terleme hali bebeginizin cinsiyetini ne kaç kilo 😻
Defne-06 honeyland 35+6 dan selamlar. Durumlar aynı 🤭🙋🏼♀️ 34. Haftamdan beri de ufak tefek sancılarım çıkıyor nst de.
Fatossakin esra572 kızım olcak inşallah 2 hafta önce 2200 du şimdi kaç bilmiyorum.nirnal doğum istiyorum Allah nasip ederse senin ?
honeyland esra572 kızımı bekliyorum 😍 34+2 de gitmiştim en son 2618 gr dı 😍 sizin cinsiyetiniz ne kaç kilo bebiş☺️😍
esra572 honeyland bizde minik prenses bekliyoruz 35ken 2400geridenmis kilosu biraz minnakimin 😔 kilo alması için özel birşey yiyormusunuz
esra572 Zehrayenianne çok çok çok geçmiş olsun canım dikkatli ol bol limon yeşillik tüket birde kemik suyu çorbası iç inşallah tezden atlatrsn bebisin ne durumda
honeyland esra572 hayır normal yıyorum hiç özel birşey yemiyorum ki lütfen kafanıza takmayın kilosunu her bebiş kendine özel doktor her baktığında iri bebek diyor kızıma haftasından 1 hafta kadr onde ve bende korkuyorum neden iri birşey mi var acaba diye kiloyu çok takmayın kafanıza sağlıklı olsun bebeklerimiz yeterli 🥰
Siem esra572 Lor,çiğ badem,fındık,fıstık,kaju,süt,yoğurt, yulaf,günde 2 haslanmis yumurta haftada 1 bıldırcın yumurtası,yeşil mercimek yiyin çok güzel kilo aldiriyor bebislere bunların hepsini tüketin mutlaka ekmek asla yemeyin.
mrsflowers esra572 soda iç canım benim hergün bak nasıl kilo alıyor bebek gende kemikleri için çok faydalı ama sade maden suyu 😂
esra572 Ayse32 dogumdan sonra 1yil içinde rengi koyulasiyormus catlaklarin ama tabi yağlar çatlak omleyiciler surersen geçer ama bebekten dolayı nasıl süreceğiz o var krem kokusu vs rahatsiz edebilir bebisimizi 🍬karnimda benimde acı oluyor sanki orayi minciriyor gibi egilemiyorum yere. Kaç kg canım birde minnak
Ayse32 esra572 aynen canım doğumdan sonra pembeliler koyulaşmadan yağ sürersen geçiyor dediler göğsüme sürmem de bilmiyorum göbeğime sürsem bi zararı olur mu bebeğe araştırmak lazım bi 😊 evet bende iyice ağırlaştım artık zor hareket ediyorum 34+2yken 2565gr 50 cm demişti doktorumuz şimdi 34+4 olduk 😊
Kbla Biz de şuan ntsdeyiz.35+4. Hastane çantamız hazır, beşiği henüz kurmadık.göbeğim çok büyümedi bu aralar bebek biraz aşağıda o yüzden daha rahat nefes alıyorum. Çok bir sıkıntım yok, arada kaburgalarım batıyor midem yanıyor o kadar
esra572 Kbla bende az önce girdim sancı yok sadece ters dönmüş. Sizinkinin pozisyonu nasıl normalmi istiyorsunuz. Kaç kgymus birde
Tugce-ylds esra572 Herşeyimiz hazır çok şükür şuan normal gözüküyor canım bebeğim dönmüş ama kanalda değilmiş daha cumartesi 37 oluyoruz sanırım çatı muayenesi olucam o zaman net bişey söyler herhalde doktorumuz 😍
honeyland Defne-06 34 haftamda ilk kez nst ye girdim sancım çıkmadı şükür ama anladığım kadarıyla kalp atışları düşüktü bebeğimin hemşire açmısın dedi karnımı saga sola salladı bir moralim de bozulmadı değil cuma gıdecegim tekrar baya tatlı yıyıp gideceğim bende
Kbla esra572 bizim gelişim geriliği durumumuz var kilomuz 2100 gramdı bugün. Biraz zayıfız. Perinatoloji takip ediyor, muayenede duruşu ile ilgili bir şey söylemediler.
esra572 Tugce-ylds ya benimkide sürekli değişiyor bi gün baş aşağı bi gün yan bı gün makat. Doktorum yürüyüş önerdi perine masajı yapıyorum ek olarak aromaterapi araştırıyorum . 37de çatı muanemiz var inşallah normal güzel sancisiz ağrısız olur hepimizij dogumlari❤️😘
Kiki-riki esra572 Çantalar hazır besik dolap ta hazır . 34 te 2 cm açıklık olduğunu öğrendim ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek oğluşum 34 de 2500gr di. 35+5 de kontrolüm var
esra572 Kiki-riki benimde 35de 2400 😔biraz kilosu düşük yavrucuğumun iştahsızlık çok bende özel olarak yediginiz bişey varmı. Birde sancı mi çıktı da açıklık varmış acaba