MiniMiniKus BirPatiSever Ben tek doz oldum Doktor değiştirdim gittiğim doktor tetenoz aşısına gerek olmadığını söylemişti bende ikinciyi yaptırmadım o yüzden
Dilara0638 BirPatiSever ilki 20de ikinci 24 te yapılmaya başlıyor ama kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bilmiyorum maalesef 🤷♀️
hakikitosunpasaa BirPatiSever En az dört hafta olmalı fakat ben ilk tetanozumdan sonra ikinci doz covid aşımı olduğumu için ikinci doz tetanozdumda sarktı 29. Haftada oldum . Doktorum sorun olmayacağını söyledi
Llkk BirPatiSever Dr bişi olmaz dedi hatta onermedi bile ben bir tane oldum. Sağlık ocağında bişi olmaz dedi. İlk dogumumda hiç yoktu ozamanki Dr farklıydı oda önermemişti Her Dr farklı söylüyor çözemedim en iyisi düşünmemek😀🥰
emrbalayse BirPatiSever lise mezunu iseniz eğer zaten iki dozun üstüne ekleniyor. İlk hamilelik mi bilmiyorum ama ilinci hamilelikte zaten tek doz hatırlatma dozu oluyor (ilk hamilelikte de tek doz olsanız bile). İki doz olmanız daha iyi ama tek doz anneyi ikinci bebeği falan oyle bişi bilmiyorum açıkçası. Koruyuculuğu hiç yok değil. Doktorunuza sorun yine de
Rainbow0126 Bence ikinci dozu olun ne olur ne olmaz. İkincisinin bebeği koruduğu söyleniyor. Tam bilemiyorum tabi ama bence olun.
Aylin2011 BirPatiSever benim aşılarım tam olmasına rağmen doktorum üçüncü gebeliğim vurulmamı istedi 1 doz vuruldum diğeri ağustosta
BirPatiSever Tugbamete tam olarak ben de bunu merak ediyorum. 1. Doz 22 ye İkinci doz 26 ya kayacak. Sorun olur mu diye meraktayım. Aynen biontechten dolayı sıkıştım. Açıdan gelince bana da yazabilir misiniz. Oluyor muymuş 26, 28. haftalarda
Tugbamete BirPatiSever 1 saat önce oldum ilk dozumu 12 kasıma 2.doz için gün verdiler tam 28 haftalık olucam
Zehra9616 BirPatiSever yani aslinda amac dogumhanedeki risklerden korumak ama bunda yapmazsan diger bebislerde mutlaka yaparlar 😊 ben ilk oglumda 5 doz oldum omur boyu cunki koruyuculugu sukur kurtuldum 🤗
cahillesohbetikestim BirPatiSever bana Ebe gebelikte 2 doz doğumdan sonra 3 doz olmak üzere 5 doz aşı olacaksın bir daha ki hamileliğinde aşı olman gerekmeyecek demişti 🤔