gldn065807 BirPatiSever eğer 5 sene içinde tetenoz bir doz aşı yapıldıysa bir tane yapıyorlar ama 10 sene içinde hiç yapılmadiysa iki doz yapuyorlar diye biliyorum geçenlerde bir doktordan duymuştum canım bende iki doz olucam
Alya_1963 BirPatiSever ilk hamileliğimde iki doz olmuştum şimdi arası kısa olduğu için tek doz yeterli dediler bana sizin ilk sanırım
hepoyleolurzaten BirPatiSever 2018 senesinde iş kazası sebebiyle aşı yaptırmıştım doktoruma sordum tek doz hatırlatma için aşı yapıldı sadece. Sizinde eğer 5 sene içerisinde aşınız varsa doktorunuza sorun o zaman tek doz oluyor ama eğer yoksa iki doz yapılıyor
bhbebikannesi ben gebelikten 5 ay önce elime iğne battı diye olmuştum .şimdi ondan bir doz yaptılar .Ams doktorujuza sorun bence .çünkü aşının ilk dozu değil ikincisi koruyucu
zynpada Ben tek doz yaptırdım ama daha önceden benim ayağıma çivi batmış ve belli aralıklarla vurmuşlardı. Doktorum bir doz hatırlatma vursunlar deyince sağlık ocağında vurdurdum.
BirPatiSever gldn065807 hiç yapılmadı benim. 18. Haftamda biontech oldum. Tetanozla arası biraz açılsın istedim bu sefer de 2. doz tetanoz geç kalıyor kararsız kaldım. 2. doz kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ve 2 tetanoz arası kaç hafta olmalı biliyor musunuz
BirPatiSever hakikitosunpasaa 2. doz kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ve 2 tetanoz arası kaç hafta olmalı biliyor musunuz
BirPatiSever incisu 2. doz kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ve 2 tetanoz arası kaç hafta olmalı biliyor musunuz
BirPatiSever Baharozdemir 2. doz kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ve 1 ve 2. tetanoz arası kaç hafta olmalı biliyor musunuz
Dilara0638 BirPatiSever benim 2018 yılında parmağım araba kapısına sıkıştı diye bi doz tetenoz aşısı yapmışlardı şimdi hamileliktede bir dozun yeterli olacağını söyleyip sadece bi tane yaptılar ikinciyi yapmadılar 🤷♀️ hatta doktorumda onu bilmeden ben tek doz öneriyorum demişti de yinede yaptıracaktım yapılmasına gerek kalmadı
BirPatiSever Dilara0638 2. doz kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ve 2 tetanoz arası kaç hafta olmalı biliyor musunuz
Havvaa77 BirPatiSever hamilelik içşn yaptılar geçen cuma bir doz kolumun ağrısını anlatamamm çokk kötü corona aşısının ağrısı hiçbişey
BirPatiSever Havvaa77 2. doz kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ve 2 tetanoz arası kaç hafta olmalı biliyor musunuz
Tugbamete BirPatiSever benimde aynı oldu biontech le arası 1 ay olsun dedi doktorum şimdi ilk doz tetanozu olmaya gidiyorum 24 haftalığım eğer oluyorsa diğeri 28.haftada olucak arası 1 ay oluyor çünkü
Dilara0638 BirPatiSever ilki 20de ikinci 24 te yapılmaya başlıyor ama kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bilmiyorum maalesef 🤷♀️
hakikitosunpasaa BirPatiSever En az dört hafta olmalı fakat ben ilk tetanozumdan sonra ikinci doz covid aşımı olduğumu için ikinci doz tetanozdumda sarktı 29. Haftada oldum . Doktorum sorun olmayacağını söyledi
Tugbamete BirPatiSever 2 sene içinde 1 doz olduysanız gebelikte tek doz yetiyor ama olmadıysanız 2 doz olmanız gerekiyor 2.doz pekiştirme dozu sanırım
BirPatiSever Tugbamete tam olarak ben de bunu merak ediyorum. 1. Doz 22 ye İkinci doz 26 ya kayacak. Sorun olur mu diye meraktayım. Aynen biontechten dolayı sıkıştım. Açıdan gelince bana da yazabilir misiniz. Oluyor muymuş 26, 28. haftalarda