Acemi_anne61 konuşmucam nefes alıp vericem dedim ama yapamadım çok bağırdım yapamıcam diye ama doğdu hemen panik bi insanım rahat olsaydım keşke açıklık bakarken hiç acı olmadı mesela ama ben kastım kendimi bağırdım Allah’tan özelde ses etmediler😬🙈

Gamzeparlak1 bebeğin kafası iriydi bide benimle alakalı herhalde bebek gelmek istiyor sen engelliyorsun dedi en son karnıma bastırdı işte mecbur kaldı gibi anladım

Merve2Asel aynı gün gelmiş prenseslerimiz bende bu sabah doğum yaptım maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🥰

Acemi_anne61 evet ya Ben kasılma diyordum sancı cekmişim 😂 ilk kızım suni sancıyla oldu bu kendi sancımla suni sancıyla eş değer ama normal sancında arada gidiyordu sunide saniyelikti hersey bitti gitti emiyorda şükür sağlıkla büyüsünler artık

Merve2Asel hayırlı olsun ne güzel bi doğum olmuş ben bi şey sormak istiyorum doğumdan sonra üstünüzü nerede giydirdiler hasta bakıcılar yardım etti mi yoksa doğumhaneden sadece bez takıp ameliyat önlüğüyle mi çıkılıyor odada giydiriyorlar??

Merve2Asel darısı başıma🥰 kızlar 39+6 yım gece 3 gibi kanlı akıntı geldi ama mukuslu değildi. O saatlerden beri de feci bel ağrıları giriyor aralıklı olarak ama kasığa gecmiyor ağrı doğum belirtisi mi bel ağrılarını takip etmeli miyim emin olamadım

azrababy orda hasta bakıcı giydiriyor canim benim ilkinde öyleydi ama bence her hastanede böyledir bu