BrcKsaYldrm Sevam sanırım daha çok 3.trimester döneminde etkileniyorlar bizim beslenmemizden. İlk dönemlerde de muhakkak etkisi vardır ama özellikle son dönemler diye biliyorum.
Deletedmom54555 29 haftalık olduk . Bende de gece gündüz tuvalet ihtiyacı oluyor 🤯 kaç kere gidiyorum sayamıyorum . Bi de bugün mide ağrısı başladı . Rahim büyüyor ondan sanırım 🙂
BrcKsaYldrm Deletedmom54555 Hele ki son haftalar sormayın tuvalet ihtiyacını..☺️ idrar yolu enfeksiyonundan da korktuğum için günde 4 litreye yakın su içiyorum, tuvalet başında nöbet tutuyorum sonra. ☺️☺️
BrcKsaYldrm Yagmurgel2020 Ben de şimdilik öyle bir durum yok ama tabiki doğuma kadar ne olur bilemiyorum 🙄
Babymee Yagmurgel2020 hiç dikkat etmedim. Kuyruk sokumunda oturunca vs ağrım oluyor ama hiç bakmadım. Olabilir de bilmiyorum. Karnım çok büyüdüğü için bakabileceğimi de zannetmiyorum. Sizinki neyden kaynaklanıyor acaba
Yagmurgel2020 Babymee ben genel olarak kuyruğumun üstüne çok oturamazdım zaten şimdi de çatlamış oraya krem sürmedim hiç aklıma gelmedi 😂 aslında zaten aptı vardı hamilelikte çoğaldı iki iş yapsam oram ağrırdı benim
gmzlpsln BrcKsaYldrm surekli zatenagrio.ozelliklede geceleri agriya mutlaka uyaniyorum bi oturunca ayaklaninca geciyo.resmen bel ve kalca kemigim sızlıyo
Zann2606 BrcKsaYldrm bende bu akıntı ve ağrılardan yoruldum uyku düşeni yok bide hala çalışıyorum mecburiyetten 33 haftaya girdik allah hepimize kolaylık versin
Zann2606 BrcKsaYldrm ya bende sabah erken kalkıp ise gitmeme rağmen gece uyku uyumuyorum iç daralma vücut ağrısı vs rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın bebeklemizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin