morsumbul Kızımda çok kilo aldım vermek için çok uğraştım boyumda kısa kiloya da çok elvirişliyim 😔 8 haftalık hamileyim 65 kilo ile hamile kaldım ne yapsam az kilo ile tamamlarım mesela şuan mide bulantılarım oluyor karbonhidrat yemeden duramıyorum 🤦♀️🤦♀️
superrmomy morsumbul şuracıkta bekleyim 😇 kızımda 30 kilo aldım bu sefer diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
user124578 morsumbul ilkinde 62 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim şuan 70 kiloyum doğum kilomu vermedim hatta üstüne almıştım 74 leri gordum de geri zorla 68 69 a indim ama şuan yine 70 oldum daha 5 haftalık bende kara kara düşünüyorum naparimda kendime almam kiloları diye 🥺
DemetF morsumbul bende 53 ile hamile kaldim suan 75 kg 29 haftaligim.hamile deilken yer kilo almazdim hamile kaldim yemedigim halde kilo aldim 52 53 e donmek icin cok cabalamam gerekecek 🤦🏻♀️ Ama 3 hafta once suyum fazlaydi sekerim yoktu ama 9 aylik gibiydim.yediklerime dikkat ettim protein agirlikli beslendim ekmek hamur isi tuketmedim meyveyi de 1 tane ayva 1 tane mandalina seklinde tukettim ve hic kg almadan by ayi tamamladim. herseyi kafamiza gore canim istedi diye tuketmek aserdim diyerek kendimizi kandiriyormusuz megerse ben onu anladim
lentil morsumbul kesnlkle diyetisyenle başla bence. Okdr işe yarıyor ki. Ben 25.haftadan sonra gittim ama keşke 12.haftada gitseydim. Hem sen az kilo alıyorsn hem bebeğin gelişimi çok iyi olıyor. Ben 57 ile başladım şuan 66yım 36.haftam.25.haftadan beri sadece 2 kilo aldm
morsumbul superrmomy bende düşündüm ama bir kaç online diyetisyen fiyatları pahalı geldi acaba kendim üstesinden gelebilirmiyim diyorum kızımda 66 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gitmiştim
superrmomy morsumbul yine iyi almışsın canım ben 62 kiloyla hamile kaldım 90 dan fazla kiloyla doğuma girdim 😁 bende diyetisyen bakıyorum evimin civarlarında bir kaç hastaneden uygun fiyatlı buldum.
superrmomy morsumbul verdim canım aynı kiloyla tekrar hamime kaldım suan 64 kiloyum. Çok sağlıksız kilo almıştım vermekte çok kolay olmadı
morsumbul user124578 bazı insanlar böyle 3 5 kilo ile tamamlıyorlar inanın nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum yakınlarda bir arkadaşım doğum yaptı 3 kilo aldı sadece ama salata falan çok yedi biraz yediklerine dikkat etti ama ben aç kaldırımda direk bulantı fazlalaşıyor
superrmomy Ilayda08 bir seneden fazla sürdü diyebilirim bir dönem hiç veremedim sonra hızla vermeye başladım canım
user124578 morsumbul benimde ilkinde bulantım coktu ama o bulantıya rağmen 62 den 61 e düştüm sadece az kilo alanlara ve en çokta 30 40 kilo alıp hepsini verenlere hayranım ben 30 kilo alsam yuvarlanirim geride veremem o kiloyu
morsumbul lentil peki listelerin nasıl mesela tiksindiğim şeylerde durumlarda altarnatif neler oluyor merak ettim
Elvnttkn morsumbul benim listem tamamen benim yaşam tarzıma ve sevdiğim besinlere göre ayarlandı. Hatta hoşlanmadığım birşey olursa alternatif başka birşey ekliyoruz diyetisyenimle
lentil morsumbul zaten seçenekli oluyor. Doktor soruyor mesela neyi asla yemem dersin fln diye. Ayrıca muayene ücreti pahalı gelirse şöyle düşün. Ben 25.haftada gittim verdim 1 muayene ücreti şimdiye kadar ödediğim o ücretle gittim 4 defa artık daha da gitmeyeceğim. Bebek o süreçte neye ihtiyaç duyuyorsa ona göre düzenliyor listeyi. Geçen haftaya kadar günde 600 ml süt içiyordum arada yoğurtlar peynirler fln. Bakalım haftaya gitcem doktora bebek ne kadar büyüdü. Diyetisyene gitmeden önce haftasından gerideydi benm bebek diyetisyen sonrasında haftasını yakaladı
Elvnttkn morsumbul bende 7 haftayı bitiriyorum 3 kilo faZla çıkıyorum aşırı yemek yemememe rağmen hemen bi diyetisyenle anlaştım ilk günümdü inanın dengeli ve sağlıklı beslenince ne mide bulantısı nede gereksiz yeme istekleri geliyor önemli olan denge ve sağlıklı besinleri doğru tüketmek🙏🏼😍
secoz morsumbul hiç bişey yapmadım baya da yedim 😂 63ile hamile kaldım yediğim halde 58e düştüm şimdi 62yim
morsumbul lentil yaaa ne güzel çok teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu tam başları yeni bulantılarım. Var şimdi istiyorum ama sonra ya listeye uyamazsan yada bebekte gelişim geriliği falan olursa diye şüphelerim oldu kararsız kaldım