Zeynebinannesi25 Ayguns ben aynı sizin şikayetlere gittim idrarda enfeksiyon cikti 10 gundur isaldim doktor kan hapı ve vitanini biraz ara verelim dedi onlarda yapabilirmiş
Ayguns Zeynebinannesi25 benim kan değerlerim de düşük çıktı malesef. Cuma gününden beri kan ilacımı da iki tane içmeye başladım o da mahvetti sanırım beni. Ama vitamine ara verdim
Hifaefraimm Ayguns cnm karışımlar bebeğe zarar verirmi diye araştır öyle kullan sonuçta bizim her zaman içtiğimiz kış çaylarıda bebeğe zarar veriyo ve bunlar bir karışım o yüzden araştırmadan kullanma bebeğin için
seda0716 Ayguns bir tatlı kaşığına türk kahvesi koy üstüne limon sık onu yut ve 2 saat boyunca hiç bir şey yiyip içme iyi gelecek
Ayguns seda0716 Teşekkür ederim canım birçok yorum kahveden yana olmuş sabah mutlaka deneyeceğim 👍🏻❤️
seda0716 Ayguns bir faydasını gördünmü bende aynı senin gibi olmustum isaldim ve isale bağlı durmadan kusuyordum bana bu aklı verende bir saglikciydi bende ise yaradı açıkçası inş sanada iyi gelmiştir ama 2 saat su dahi içmemen lazımdı
Ayguns Hilalkhrmn417 hamileyim ya belki zararı olur ben kahve falan deneyeyim teşekkür ederim yine de 🥰
merakliblog Ayguns bir tatlı kaşığı türk kahvesine limon sık beş altı damla anında kesiyor. Çocuklara da verilebilir annem bize hep veriyordu😂
Ayguns Gul-42 ayy iğrenç bişey ama ya valla gece bile tuvalete kalkıyorum bağırsaklarım berbat durumda afedersin 😅
Ayguns Gul-42 off o his berbat bişey. Dün biraz hava alayım diye dışarı çıktım mahvoldum eve dönene kadar 🤦🏻♀️😅