Miniklimonum Mimik yok çok şükür kuzum çok teşekkür ederim hepinize abartmadan yicem aralıkla az az 🙏❤️❤️
Miniklimonum FusunF ay kuzum doğru güzel yapan yerde pişirmek gerek ya da evde fırında yapabildiğimiz kadar yapmak gerek ama güzel emin olduğun fırın yok mu benim var kebapçı bir tane oranın taş fırını ona gönderiyorum çıtır çıtır pişiriyor benimde aklıma master chef soktu ya nasl yediler öyle ağzım açık izledim 😀😀😀
FusunF Miniklimonum evet öyle düzgün yer bulmak lazım lahmacuna hayır denmez Zaten 😂😂 eşim evde yapmıştı geçen ay ama hamuru garip oldu 🤣
Nurlann Riskli olmama ragmen hafta bir iiki salata iile lahmacun ile yiyorum 4 5 tutam. Herseyin fazlasi zarardır ölçülü olduğun sürece herseyi ye. ☺ 35. Haftamdayim cok şükür
35SD28 Miniklimonum ben yaptım yedim 2 kere. Pişmiş oluyor zaten korkmayın. Allah ın izniyle bir şey olmaz
Suzan-mustafa55 Miniklimonum Ben yedim kuzum korkma ye tabi demeti sarma ama ben salatada içli köftede çok tükettim zararlı olan onun kaynamış suyu ve çok fazla yenmesi
Haze0234 Miniklimonum kız hiç bisi olmaz Allah’ın izniyle ben lahmacunun içine çiğden maydanoz yeşillik doldurup yiyorum 33 haftalığım hiç de bisi olmadı çok şükür bu kadar takılmayın böyle şeylere tabi bir Demet dolusu yeme ama az bisiden bisi olmaz Allah’ın izniyle
Miniklimonum Haze0234 doğru vallaha herşeyi taka taka pinpirikli olduk dikkat etmek lazım ama abartmadan çok haklısınız 🙏❤️
Miniklimonum FusunF hahahha bişe olmaz kuzum yapmış ya ona bak vallaha lahmacun hamurunu ben de yapamam zaten ⅔ yemek anca yapıyorum da neysee hahaha😀😃
Haze0234 Miniklimonum bende ilk 3 ay çok pimpiriklendim normalde çok kahve severim ama ilk uç ay hiç içmedim zaten mide bulantısı felan vardı hiç fast food yemedim hiç asitli içecek içmedim sonra mide bulantılarım bitti ilk uc ay da geçince dedim amaaan canımın istediği her şeyden biraz biraz yedim içtim 😂 çok şükür şimdiye kadar bisi olmadı insallah sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım ogluşumu
Miniklimonum Haze0234 inşallah kuzum inşallah sağlıkla bereketle gelir ben 15+5im öğrendiğim günden beri asitli içecek kahve maydanoz bitki çayı işte aburcubur falan ya aklına ne gelirse bıraktım hala daha kullanmıyorum yemiyorum korkudan valla alıştım da ama işte görünce nefis çekiyor bazen napalım 😊😍
Haze0234 Miniklimonum bir süre sonra ister istemez aşeriyor insan 😂 size tek söyleyebileceğim kötü tecrübem fast foodu fazla kacirmayin ben 1-2 sefer cips fazla yedim hemen sağ ayağım şişti ödem tuttu siz daha dikkatli olun inşallah sizde hiç ödem olmaz bende de fazla ilerlemez ☺️
Merveee34 Miniklimonum Hiçbirsey olmaz canım ye afiyet olsun .😍 sonuçta bir oturuşa 10 kg maydonoz yemeyeceksin altı üstü lahmacunda yiyeceksin ne olacak 🤣
zynpada Miniklimonum bacım valla eltime doktoru sakın yeme düşük yaparsın demiş, ben doktoruma sordum eltine söyle doktorunu değiştirsin dedi 😂 ben bir güzel yiyorum salataya, lahmacuna her şeye de koyuyorum. 23 haftalık hamileyim çok şükür bişey de olmadı
Miniklimonum zynpada ay maşallah kuzum göz açıp kapayıncaya kucağında sağlıkla olsun inşallah bebişimize 😍
Miniklimonum Gul-42 ohhhh afiyet bal olsun bende sıkcam kız bu saatte yapan olsa şimdi yerdim varya 😃