Miniklimonum Kızlarrrr 15+5im bugüne kadar hiç maydanoz yemedim ufacık bile ama canım çok lahmacun istiyor oda maydanozsuz olmaz yapıp yesek bir sorun olur mu ya maydanoz söktürücü oldugu için ben gebe olduğumu öğrendiğim An Bidaha yemedim hiçbir şeye attırmadım ama lahmacunsuz duramıyorum artık yetti canıma lahmacun aşığıyımmmm😀
Denizyildizii Miniklimonum ay ne olacak ye tabiki. Yani oturup bir demet yersen yada suyunu içersen o zaman tehlikeli. Ben daha dün 3 5 dal yedim kahvaltida.
bahtnurr1 Miniklimonum kız ye nolcak 😂 doktor oturup 2-3 kilo yemediğin sürece sıkıntı yok dedi gayet kullanıyorum ben salatalarda faln hep
Miniklimonum Merveee34 kız maydanoz zararlı ya ben bide bi oturursam 15 lahmacun gömerim kendimde o iştahı görüyorum 😀😀😀
Miniklimonum Denizyildizii ayyy içime su serptin öyle canım istiyordu ki resmen kokuyordu buram buram 😍
Merveee34 Miniklimonum Hiçbirsey olmaz canım ye afiyet olsun .😍 sonuçta bir oturuşa 10 kg maydonoz yemeyeceksin altı üstü lahmacunda yiyeceksin ne olacak 🤣
Buket_dadas Miniklimonum masallah canım cekti ya😅neyse birsey olmaz kuzun arada aldım ballah yedim de hic birsey de llmadı sükür 24+4 olduk gayete iyiz
Tazeanne0134 Miniklimonum valla canım ben yiyorum abartmadan ye bişe olmaz hatta doktoruna sor sonuçta Her şeyin fazlası zarar düşük tehliken vs yoksa sor bakalım doktorun ne dicek
Miniklimonum Tazeanne0134 yok Allah’a sükür sorunsuz geçiyor kuzum bende abartmadan yicem valla ben hiç yemedim 4 aydır ağzıma sürmedim
Mimik Ben her gun yiyiyorum hemen hemen… Gebelik surecin normal ise, riskin yoksa, Gunde demet demet yemedigin surece sikinti olmaz insaAllah… Hatta su an salata yiyorum, maydanozlu🤤
Miniklimonum Mimik ooooh afiyet bal olsun kuzucum 😊 Valla ben aylardır ağzıma vurmadım korkudan pinpirikliyim etrafımda sakın aman asla deyince yemedim ama şimdi abartmadan yicem lahmacunu en azından 😇😇😇 mutlu oldum ya ❤️🙏😊
hilalsahin35 Miniklimonum maydanoz aslında düşük tehlikesi içeren besin değildir idrar söktürücü olduğu için zararlı diyorlar ama yine de az yemek lazım
Tazeanne0134 Miniklimonum valla ye canım ben 7+1 haftalık hamileyim abartmadan yiyorum benimde canım acayip balık ve yeşil salata çekiyor bol limonlu inşallah hafta sonu yicem 🥰
Miniklimonum Ilkmeyvem hahahah yok kuzum ya sadece lahmacun iç harcına ekleniyor ya ona koycam diye bişe olur mu dedim ama doğru ya abartmadan yemekte zarar olmaz teşekkür ederim 😀😀
Mimik Miniklimonum riskli gebeligin yoksa, ye kuzum ya… Maydanozunu da koy marulunu da koy😘😘😘 Afiyetler sifalar olsun…
Miniklimonum Mimik yok çok şükür kuzum çok teşekkür ederim hepinize abartmadan yicem aralıkla az az 🙏❤️❤️
FusunF Miniklimonum bende lahmancun yemek istiyorum ama erleri iyi pişmemişse diye yiyemiyorum canım cekti valla ama maydanoz az yerseniz birşey olmaz suyunu içmek fazla yemekten olur oda olursa hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Miniklimonum FusunF ay kuzum doğru güzel yapan yerde pişirmek gerek ya da evde fırında yapabildiğimiz kadar yapmak gerek ama güzel emin olduğun fırın yok mu benim var kebapçı bir tane oranın taş fırını ona gönderiyorum çıtır çıtır pişiriyor benimde aklıma master chef soktu ya nasl yediler öyle ağzım açık izledim 😀😀😀