designermom canım hiç kendini sıkma ben hep polikistik overdim hem hashımoto troidi ve hipotroidim var ve adrenal yetmezlik denen bir bağışıklık hastalığı yüzünden ergenlik dönemde kortizon kullanmak zorunda kalmıştım eşimin de testeronu düşük çıkmıştı benim de yumurta kabuğum çok kalındı, 1 yık kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım adetlerim hep düzenli olmuş oldu böylece hapı bıraktıktan hemen sonra spora başladım uykuma vs dikkat ettim elimden geldiğince stresten uzak durdum sabahları erken kalktım meyvemi vs. Düzenli yedim 3 ay sonra doktora gittim doktorum pholicaps diye bir ilaca başlamıştı yumurta kalitesini arttırıyor ve polikistik tedavisinde kullanılan yeni dönem bir ilaç ayrıca ben her gün omega takviyesi de aldım eşimle birlikte 3 ay başka herhangi başka tedavi uygulamadık doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 6. Ayımda klomen aldım o ay da 2 yumurtam oluştu ve gebe kaldım çok şükür, stresten uzak dur eşinin de kendinin de beslenmesine dikkat et ve boş boş insanların moralini bozmasına izin verme 💗