designermom Kızlar öyle mi oluyor bilginiz var mi bende iki tane yumurta oluştu bu ay ilaçla anam anam bir de agriyor ki yumurtaların olduğu tarafım dün yumurtlamaydı bugun catliyo galiba canım yumurtalarım😍😍
Nurciv designermom benim Üc Yumurtam vardi gayet iyi boyutta bir tanesi tutundu. Cogul gebelik olur diye cok umutlandim Ama malesef. bir tane olsun saglam olsun diyor hep doktorum. Sansin yüksek moraliniyüksek tut canim 😍
Fatma_4224 designermom benimde iki yumurtam gelişti ama maalesef gebe kalamadım femara ve klomen ikisinde de. Bu son ilaç tedvin femara kullanıyorum şuan. Bu ayda olmazsa tüp bebek.
Valide designermom benim iki yumurtam gelişmişti canım 2 si de tuttu bir kız bir oğlan çift yumurta ikizlerimiz ben çatlatma iğnesi felan vurulmadım sadece klomen kullanmıştık yumurta duvarım kalındı o yüzden 25+3 üz 💋
annesinin_beybisi designermom 2 yumurtam olumustu 21 ve 23 ml ama ne yazik ki asilama tutmadı bu isler belli olmuyor
Zzozan designermom benim çift yumurtaydi hatta doktorum çatlatma iğnesi olma zor oluyor çoğul gebelik dedi olsun şansım artsın diye vurdurdum çoğul gebelik olmadı ama
caganin_annesi Öyle değil kuzu bende üç tane gelişti klomenle doktor hangisi kaliteliyse ona tutunur dedi ama hiçbirine tutunmadı o zaman hamile kalmadım.
designermom caganin_annesi yaa..ben de ümitlenip duruyorum ya..hayırlısı Bakalım nasıl geçecek simdi 2 hafta
Asilmom50 designermom ben asilamayla hamile kaldım normal yollardan olmadı 7 yumurta da yumurta geliştirici iğne kullaniyodum ondan oldu
designermom Nurciv insallah canım Umutluyum Bu ay 😊ama bugünden beri çok agrim var ya yumurtaların büyüdüğü kasigimda catlama mi dollenme midir adaba bildiğin yere basında agriyor kasılıyor
Nurciv designermom cok iyi biliyorum o agriyi. Yumurtaliklarim nasil agriyodu benim patlicak gibi. Normalmis Hic sikinti yapma. Yumurtlamaya aliskin degil vücudumuz sasiriyor napsin 😅
Gzmbkr designermom bende hormon düzensiz olduğu için lh yüksek o yüzden hep yumurtlama gibi gösteriyor o yüzden yapmıyorum canım ama bugün ki ağrı değişikti hayır olsun
designermom Fatma_4224 canım 3 ilac tedavisi mi oluyor aşılamadan önce bir de mesela Ben Aşılama istemiyorum diyelim ilaçla devam Etmek istiyorum yine de zorunlu aşılamaya mi geçiliyor
Fatma_4224 designermom Hayır canım 3 ay yumurta takibi yapılır ilaçlarla birlikte eger gebelik olmazsa aşılama yada tüp bebek diyorlar ama sen aşılamayı kabul etmezsen direk tüp bebekte yapılıyor bende aşılamayı kabul etmiyorum boşuna riske atmak istemiyorum açıkçası
Fatma_4224 designermom 3 aydan başka ilaç tedavisi yapmıyorlar kuzum ilaçların fazlası zarar zaten sonrasında vücut ilaca alışır bu sefer hiç yumurtlama vs olmaz ilaçsız bütün hastaneler de 3 aydır ilaç tedavileri