Emineeeeeee ben iki senelik evliyim deniyoduk olmuyodu ne bende sorun vardı nede eşimde doktor çatlatma iğnesi yaptı olmadı bişey daha yaptı ama ama unuttum ani eşden sperm alınıyo en sağlıklı olanlardan kadına veriliyoya ondanya yaptı olmadı sonra doktorum çok stres yapıyon 3 ay ara verelim dedi bende ara verince tatil yapıyım dedim ablamın yanına gittim eşimin ailesinin yanına gittim sonra ailemin yanına gittim ordada dedim aşı vuruluyum 7. Ayın 1 de vuruldum sonra eşim geldi 1 ay tatil yaptık sonra evimize doktuk tabi benim adetim 26 sinda olması gerekirken olmadı zaten düzensiz oluyodu bende hiç test felan yapmadım hiçde aklımın uçundan geçmedi çünkü çok hayaller kurup hüsrana düşünce aklımdan geçmedi sağlık ocağına gittim adet söktürücü almaya ama tabi ilk kan testi yaptırıyım ondan sonra dedim bi baktım sonuçlara 399 çıkmış havalara üçtüm doktora tekrar gittim doktor bana evlilik dışımı demişti mal uzun lafın kısası biraz uzun oldu ama 😂 acaba aşıdanmı dedip durdum ama içimden geçiyo hep ablama söyledim salaklaşma dedi bende orda kapattım