ZZeynepP1903 Yamacin-Annesi kocama kalSa onu degis diyo şurayı isteyende kendisi liyayı ben koydum adam sanki doguracak 😂😂
Yamacin-Annesi ZZeynepP1903 ay bu kocalar hep böyle eşim ilk başta ne koyarsan koy sana bırakıyorum erkek bebek içinde aynısını demişti birkaç isim söyledim bu ne böyle kendisi hemen isim söylemeye başladı 😅
Yamacin-Annesi Ayguns Evet 22 haftama kadr erkek diye biliyorduk hep erkek dediler ama kizim kordonunu bacağının arasına almış cinsiyetini farkli gösterip bize şaka yapmış 😅detaylida öğrendik kız olduğunu
Ayguns Yamacin-Annesi hatırlıyorum ya geçen gün benim postumda konuşmuştuk. Bende 22de girdim detaylıya. Sağlıklı olsunlar da böyle sürprizlere can kurban 😅😅😍😍
Akmanmerve Yamacin-Annesi evet eşimle birlikte kızımız olursa ışık koyalım dedik kızımız olucak inşallah 🙏
bebeklibirisi Yamacin-Annesi daha cinseyimiz belli değil eşim mavi ismini beğeniyor ama bana fazla iddialı gibi geliyor 🙃
Yamacin-Annesi Ayguns ahh evet çok şükür sağlığı yerinde 🙏 keyfide yerinde bacak bacak üstüne atmıştı hanımefendi 😅
Yamacin-Annesi ZZeynepP1903 çocuğa arada sen bakarsin dedimde ben bakamam diyor el kadr bebege anlamam nerde babalik hakkı diyorum bende😅
Ayguns Yamacin-Annesi aman aman havasını sevsinler 🥰 dur bi isimde ben önereyim kızım olursa cemre koyardım heralde bu isme taktım bu ara 😄🙈