Twinmomtobe Biz de 13+6yız bugün gittik doktorumuza biri kesin kız diğeri de tahmini kız dedi bakalım iki hafta sonra netleştiririz dedi doktorum ☺️☺️Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnoşlarım😍😍
Bebegimizibeklerken Oyakubra sanırim ocak ayı erkek ayı.ozeldeki doktorum şüpheye mahal vermeyecek şekilde erkek demisti
Oyakubra Bebegimizibeklerken Bnada 12 de erkeğe benziyo dedi 2 gün öncede erkek dedi ::) Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
Svl Bebegimizibeklerken benimde gönlümden geçen kızdı dr çok emin konustu hatta hiç kız olur diye hayal kurma bile dedi 😁 doktorum oğlumunda doktoru ondada yanılmadı bende bakalım 15+2 de kontrolum bekliyorum😊
Zeynepzben 15+2 de öğrendik kızçemiz geliyor 😊 Eşimin ve benim içimizden geçen oldu ama son zamanda o kadar çok kişi bence erkek diyip duruyordu son günler artık herhalde erkektir ya bu kadar kişi niye erkek diyor falan diye düşünmeye başlamıştım ki Allah gönlümüze göre verdi 🤗
Bebegimizibeklerken Esram22 önde kucucuk bi portakal kadar gobegim var😀ben zaten ik oglumda da toplamda 9 kilo almistim sadece karnim onden onden gidiyodu.bu da ayni sekilde😂
Bebegimizibeklerken Iren34 hic fark yok bizde zaten ailecek kusma bulanti baş dönmesi olmaz bu da ayni sekilde geciyor
Rumif Bebegimizibeklerken 14+4 tam belli değil erkeğe benziyor dedi kesin olmadı icin uçlu taramaya geldiğinde tam belli olur dedi
Bebegimizibeklerken Rumif bizim hafta olarak kucuk olmasina ragmen neden çok net konustular.hatta ozeldeki doktorum 3 ultrason resmi verdi pipiyi isaretleyerek
Rumif Bebegimizibeklerken valla bilmiyorum ben devlete gidiyorum doktor ultrason cihazının çok eski ve kötü olduğunu söyledi sadece erkeğe benziyor ama kesin değil deid