Gozdenur Bende augustos ilk haftasi gitmek istiyorum belki cinsiyet belli olur diye. Ozaman 13 haftanin icine giriyoruz. Insanin karni felanda cikmayinca pek bisey anlamiyo hamilelikten bulantidan baska 🤣
EMFE 15+3 erkek olduğunu öğrendim. Okadar net gösterdi ki doktor söylemeden babasıyla gördük. Doktorda erkek diyince ilk günden beri hissetiğim tahmin doğru çıktı.acaba bu saatten sonra degisirmi
Ecrinimleyla Bebegimizibeklerken bende 15+5 te bi kızım olacağını öğrendim doktor %99 kız dedi sağlıkla inşallah ❤️💕
dalin Bebegimizibeklerken hayir dusmedim druma cok guveniyorum cunku.. simdi 16 haftaligim hala erkek
Melusin Kendi doktorum 12. Haftamda kiza benziyor demisti. 16+1 de bu hafta gittim en son baska bi doktorda kiza benziyor dedi :) kismetse kiz gelicekk😍🤗🤗degismez insallah🙏🏻
Necla06 Cananscs uyuyomustu 🤫o kadar vişne suyu içtim su içtim çikolata yedim bana misin demiyor uyandırdı doktor zorla ama bir turlu bacaklarını sımsıkı kapatmış açmadı 😑 bizimki de göstermedi salı 3 lü test yapicaz insallah o zaman gösterir 🙏
Cananscs Necla06 yok ultrasonla bakarken oynuyordu ama göstermedi 2 hafta sonra detaylı ultrason a git dedi inş ozaman öğreniriz
Necla06 Cananscs insallah öğrenirsin canim rabbim hayırlısını nasip etsin ama insan öğrenmek istiyor meraktan çatlamamak için 😂
Necla06 Cananscs yok canım detaylı daha olmadı devlet hastanesine gidiyorum ben ne zaman yapar bilmiyorum açıkcası🤷♀️
Glstn Merhaba kızlar.Bebişleriniz sağlıkla gelsin inşallah.Ben de 13+2 de gittim Doktor kıza benzettim dedi.Hatta onun öncesinde de gittim kız gibi demişti.15 haftalık olduk şuan.Nasipse bir hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman kesinleşir herhalde.Gittiğimde 16 haftayı doldurmuş oluyoruz😊
Svl Bebegimizibeklerken benim doktorum 11+2 de erkek dedi çıkıntısından pipiyi bile görmedik ama değişirmi dedim değişmez dedi emin erkek olduğundan.Benimde bir oğlum var ikincisi geliyo🤗
Bebegimizibeklerken Svl Svl 11+2 de cok erken ama ben bi umut kiz olur belki diye dusunuyorum.ama olmazsa da yapacak bi sey yok en basta hayirli ve saglikli olsunlar benim bi dahaki kontolumde 17+5 olmuş oluyor o zaman kesin ogreniriz insallah
Svl Bebegimizibeklerken benimde gönlümden geçen kızdı dr çok emin konustu hatta hiç kız olur diye hayal kurma bile dedi 😁 doktorum oğlumunda doktoru ondada yanılmadı bende bakalım 15+2 de kontrolum bekliyorum😊