yaseminan Yamacin-Annesi sanki bebeğimi almışlar başka bi bebek vermişler gibi eşimle kız videoları izleyip kız kıyafetleri bakıyoruz ki bu duruma alışalım 😂😂
nlycltk Ederen evet belli olmuyor ne kadar da denilse bakalım ayrıntılıda iyice net olur doktor kız kız dedi ama bakalım 😂
EbrarLinaBebek yaseminan benim kardeşime de 23 haftaya kadar kız dediler detaylıda erkek olduğu anlaşıldı 😇 şimdi 22 günlük bir erkeğimiz var
yaseminan EbrarLinaBebek benim bebeğimin pozisyonu yüz üstüydü ne yaptıysak dönmedi bu yüzden bi acaba diyorum hala😄
Sbldgn Ay kızlar benimki ikimci gebeliğim ilki kız ikinciye emin olamadı doktor kıza benzetti sadece ama emin değilim sonra bir daha bakalım dedi bakalım ne olcak merak içindeyim
Yamacin-Annesi yaseminan bende hep oğlum diyesim geliyor eşim aslan kızım napıyor diyor 😅 hâlbuki ismini belirlemiştir bi kac parça alışveriş yapmıştık erkeğe kendimi öyle bi alıştırdimki kız çok tuhafıma gitti ama tabi sağlıklı olması yeter🥰
yaseminan Papatya-Kokusu ya o kadar net gördük ki şuan detaylıdan şüphe ediyoruz😂 bebeğim yüz üstüydü hiç dönmedi bilmiyorum ya 1 ay sonra tekrar gidicem
Papatya-Kokusu yaseminan Gerçekten çok şaşırdım ya hangisi içinizden geçiyorsa sağlıkla odur umarım ❤️
yaseminan Yamacin-Annesi aynen ya çok tuhaf kızımı oğlum diye sevmişim bende bu çocuk niye hakaret etmiyor diyordum desenize kıza hakaret ediyormuşum 😂😂
yaseminan yigitegenin_annesi aldım canım emzikler falan hep mavi 😂 renk önemli değil mavi rengini seviyorum kızımada giydiririm ama slopet takımlar giydirilmez 😂
yigitegenin_annesi yaseminan alınmış😂😂😂bende olsam küserrim yani hakli 29 haftadayım detaylıya girmedim doktor keşsn erk diyor benımki sürpriz olmasın doğduğunda kız fln doğsa😂
Yamacin-Annesi yaseminan alışacağız kıza ama zor olucak 😅 haylen dogurdumda erkek olucakmis gibi bi his var içimde
yaseminan yigitegenin_annesi bu durumu yaşamasaydım yok canım 29 haftalık kocaman bebek artık net bellidir derdim ama artık diyemiyorum. Benimkinin pipisini göstermişti doktor nereye gitti o pipi anlamadım 😂