honeysmom Buket_dadas ayrıntılı ultrason en net belli olduğu zaman, hayırlısı olsun inşAllah sağlıklı olsunda 🌼🌼🌼
Buket_dadas yaseminan kıyamam ya😅kız icime kusku iyce düstü ne olcak ya bizim kinin cinsiyeti eşimede sinir oldum tövbe gülüp top olcak diyor esbirisine vallah iyce merak etimm😅😅😅😅🙈
Sbldgn Bskakntl canım özel hastanede mi oldu bu olay genital bölgesini göstermişlermiydi kız die allah allah
berraa_ yaseminan bana 7 aylıga kadar erkek dediler 8.ayda kız dediler 😂bende sasırdım hep oğlum diye sevdim herseyıni erkek cocuguna göre almıstım ama yanılıyorlar işte doktorlarda
Buket_dadas berraa_ ya yapma bana erkek dediler ya kız olursa 6 aylık suan ay 😆 sence neye benzitor cinsiyeti https://ibb.co/SV8mymq
Sevgi1620 yaseminan ayy bana da 16.haftada %90kız ama alışveriş yapma dedi bugün detaylı ultrasonumuz var bakalım sonuç ne olacak 😂
Buket_dadas Sevgi1620 annam annnam ay hayırlısı bendede %90 erkek dedi tesedüfe bak beni de hastanem var bugün dur bakalım bende ne cıkcak haber ver mutlaka 😅💙💙💓😅💓
yaseminan Buket_dadas valla canım anlamıyorum ama benim bebiş kemikli uzundu eşimde diyo detaylıda yüz üstüydü pozisyonu o yanılmış ama detaylı sonuçta doktor kesin kız dedi 😄
Papatya-Kokusu yaseminan Nasıl ya şok resmen pipili fotoğrafı var mı bizde daha belli değil pipi olabilir dedi carsa bakabilir miyim sizinlilere
Papatya-Kokusu yaseminan ucu mucu herşeyi görünüyordu yani 😂 bize daha 14 haftaya girerken tahmin bulunulmustu yarın 2 D bakılıcak artık öğreniriz bizde heralde perinatoloji bakıcak 😂
yaseminan Papatya-Kokusu ya o kadar net gördük ki şuan detaylıdan şüphe ediyoruz😂 bebeğim yüz üstüydü hiç dönmedi bilmiyorum ya 1 ay sonra tekrar gidicem