Esra2288 Mrvee88 hiç oyuncak almadım ilerisi içinde sadece eğitici oyuncaklar almayı düşünüyorum oda çok az hem evim dağılmaz toplamakla uğraşmam 🙈hem çok seçeceği olmadığı için daha güzel oynar dikkat dağınıklığı olmaz diye😁
Aminegul Kizimda hic oyuncak almadim ama evin ici oyuncak dolu nasil oluyor bilmiyorum ama gelenler hep oyuncakla geldi 😅 ben egitici şeyleri tercih ediyorum o yüzden kitap oyun kartlari yap boz tarzi seyler daha güzel geliyor
Gizemin-minnakI @"Mrvee88 oyun halısıyla ilk zeka kartlarını da almayı düşünüyorum . Şoka normalden çok daha indirimli geldiği için aldım . Yoksa onların acelesi yoktu 😊
Hande1 Mrvee88 ben de cingirak aldim,beşiğe takılan oyuncaklardan aldim ayni zamanda bebek arabasina da takilabiliyo. Hisirtili kitap aldim,zeka kartlarindan aldim. Dönence ve oyun halisi da istiyorum ama kismet olmadi daha😅
glbyzksr Mrvee88 uğraşmasini sevince. Önceden yeğenim isterdi ona yapardım. Ki hala istiyor bitmedi istekleri şimdi sırada kızım var inşallah 😍
Hayal_et07 Mrvee88 ben ahşap çıngırak ve uyku arkadaşı almayı düşünüyorum. Annem benim oyuncaklarımı hep saklamış onlar da var 😍