Mrvee88 Merhaba hanımlar bebıslerınıze hıc oyuncak aldınız mı? Aldıysanız neler aldınız fıkır olsun. Ben cıngırak aldım bi tane.
UmutsuzPolyanna Mrvee88 ben oyun halısı alıcam indirim bekliyorum abisine bugün yarın diye erteledim büyüdü ayaklandı alamadım önerisi olan varsa ise bekliyorum:))
Hilal-95 Mrvee88 çıngırdak aldım bide yer yatağı gibi oyuncak var üzeri çaprazlı oyuncaklı öle bsy aldım halka felan aldım😄
hanimhanimcik aldım bi tane oyun matı gibi piyano farklı düğmeleri var müzik yapıyor, iki tane peluş ayıcık aldım, bitane bebek kitabı aldım renkli böyle dokundukça ses çıkarıyo
Berrycherry Dev boy zürafalardan aldım😂🙈 O da dekor için daha çok gerçi ama🙊 Kıyafetinden, bakım ürünlerinden, oda dekorasyonundan oyuncağa sıra gelmedi bi türlü. Yeni doğan için önerileri ben de burda bekliyorum🥰
Hilal-95 Berrycherry bende de dev boy bi ayı var🤣 onu koydum odasına babası almıştı doğum günümde bana 🤣 ona nasip olur inşallah 🤣
gltm Mrvee88 bende ilk defa bugün alısveris yaptım cıngırak aldım böyle sıkınca ses cıkaran bezden varya ondan aldım
Gizemin-minnakI @"Mrvee88 ben oda dekoru için büyük zürafadan aldım . Geçende şoka pilsan ve fısher prıceın oyuncakları çok uyguna gelmişti dişlik çıngırak ilk trenim kule vs. Bir daha o fiyata bulamıcağım için aldım 😊