denizdalgasi1 kızlarr kızım sonunda bu sabah yani 11 Ekim saat 06.50de kız çocukları gününde dünyaya geldi 🥰🥰 hikayeme geçecek olursak ben hiç bu kadar kolay bir doğum olacağını tahmin etmiyordum normal doğum oldu bu arada neyse saat gece 3 gibi uyurken birden sıcak bir su geldiğini hissettim tabii eşim uyuyordu ve ben korkudan ne yapacağımı şaşırdım kalktım yatağa baktığımda yatak ıpıslaktı sonra hemen tuvalete gidip bakıyım dedim iç çamaşırımda ıslanmıştı ama bildiğiniz su gibiydi hani akıntıyla karıştırırım falan diye hep korkuyordum ama hiç öyle olmuyormuş neyse bildiğiniz ıslanmıştı iç çamaşırım sonra hemen eşimi uyandırdım tabii eşim panikten ne yapacağını şaşırdı 😂 bir anda ayağa fırladı zaten yatağı görünce daha bir panik yaptı bayılacaktı neredeyse panikten 😂 sonra tabii hemen toparladık eşyaları ama şöyle söyliyim bizim hastane çantalarının hepsi arabadaydı ve çok rahatlık oldu 5 gün önce falan koymuştuk biz neyse vardık en sonunda hastaneye o sırada tabii sancılarımı hep kontrol ediyorum 5 dakika da bir geliyorlar suyum geldikten sonra böyle düzenli oldu öncesinde değildi tabii bunlar olurken biz 4.30 gibi hastanedeydik hemen gittiğim gibi açılmama bakıldı açılmam 6 santimdi ama tabii hala daha açılması gerekiyordu sürekli bebek kontrol ediliyor kalp atışına bakılıyor ben sürekli hareket yapıyorum merdiven inip çıktım saat artık 6.30 olmuştu ve açıklığım 10 santim olmuştu hemen doğumhaneye aldılar beni tabii en anlamlı kısmı başlıyor hikayenin 🥰 ebeler ilk olarak dedi ki sancı geldikçe ıkın bende sürekli onların dediklerini dinledim ve onların sayesinde böyle kolay oluğunu düşünüyorum neyse ben ıkınıyorum sancı geldikçe ama hala daha kızım çıkmıyor sonra ebeler karnıma bastırmaya başladı o biraz zorluymuş canınız çok yanıyor ama tabii değiyor 🥰 en sonunda ebeler bastırdıkça ve ben ıkındıkça kızım saat 06.50de dünyaya geldi resmen pespembe bir bebek olarak doğdu hatta kordonumu bile eşim kesti 😍 bu arada hiç kesim ve dikişim yok doğru ıkınmadan kaynaklı dedi doktorum 🥳 kızımda 3.250 53 santim olarak doğdu gayet beklenen bir sonuçtu bizim ultrasonda hiç yanılma olmadı kilo olarak hiç küvöze falan da alınmadı direkt yanıma çıkardılar 🥰 sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz allah herkese güzel ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰🥰
Hilal-95 denizdalgasi1 amin inşallah darısı bize negüzel olmuş doğumun ya maşallah hep böyle hayal ediyorum bakalım bızım nasıl olcak🙏🏻
Ezgihnm denizdalgasi1 hayırlı olsun 🌸🌸🌸 Doğumun kolay olması için neler yaptın. Yürüyüş pilates yeme içme vs gibi yaptıklarını paylaşır misin
Belacivciv denizdalgasi1 Ayy hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün🌸 Ne güzel olmuş doğumunuz inşallah benim de böyle olur😅 Kolay doğum öneriniz var mı şöyle yaptım vs diye👀
denizdalgasi1 zeynepsi tam 41.haftamda doğum oldu kuzum biraz nazlıydı bizim kız çok teşekkür ederim 🥰
eliffkrts denizdalgasi1 Allah analı babalı büyütsün 💐 bugün kontrolden çıktım 39+3üm açılmam yok bebeğim kanalda değil, moralim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, 41 haftada doğumum oldu diyorsunuz, biraz umut oldu ama korkmuyorda değilim o kadar beklemekten 😭
denizdalgasi1 Hilal-95 bol bol yürüyün her gün en az 15 tane squat yapın ve bol bol hurma yiyin gerçekten çok işe yarıyor 🥰
Hilal-95 denizdalgasi1 şuan 34 giricem hırma için erken ama dmı squat yapmaya başladım yürüyüşümğ sürekli yapıyorm inşallah işe yarar🙏🏻
denizdalgasi1 Ezgihnm hemen yazıyım günde en az 15 squat ve 1 saat yürüyüş yapıyordum o da en az ve sürekli merdiven çıktım 3 4 kere inip çıkıyordum evin merdivenlerini yiyecek olarakta hurma günde 7 tane yiyordum ahududu çayı içiyordum günde 2 3 fincan ve ananas yedim bol bol aklıma gelenler bunlar doğum esnasında da pilates topunda sürekli hareket yaptım allah size de kolay doğum nasip etsin inşallah 🥰
denizdalgasi1 Hilal-95 yürüyüşümü 28.haftamdan beri yaptım hurmaya da 35.haftamda başladım diye hatırlıyorum 🥰 bu haftalarda squata falan çok yüklenmeyin 5 tane yeter bence günde 🥰
denizdalgasi1 Belacivciv kolay doğum olarak önerim hep pozitif düşündüm diyebilirim geri kalanı herkesin yaptıkları yani hurmadır yürüyüştür squattır zaten az önce yazdım onları inşallah allah size de kolay doğum nasip eder 🥰
denizdalgasi1 Ezgihnm ben 65le girdim doğuma şu anda 58im ama herkeste farklılık gösterir bu kuzum benim bir arkadaşım hiç kilo vermemişti bebek çıkmasına rağmen
Dilosseee denizdalgasi1 bak kuzum bu yazını görünce daha da Bi duygulandım 🥰İnan maşallah dediğin gibi çok kolay Bi doğum olmuş tebrik ederim seni o kadar korkuttun kendini kurtuldun işte nazlı bebek keşke gelip yesem onu yaa tombik yanaklarından rabbim size bağışlasın inşallah tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 🤲
denizdalgasi1 Dilosseee yaa resmen tombik yanakları var teyzesi uyuyor şu anda az önce emzirdim haftalarca bekledik bugünü bekliyormuş bakıp bakıp gözlerim doluyor bu lohusalık sendromu mu bilmiyorum ama çok güzel duygularmış 🥰 allahım sana da nasip etsin böyle doğum 🥰
RedApple denizdalgasi1 ayy gözünüz aydın 😍 bende 40+0 dayım doktor rahminde kasılma bile yok bebeğin kakasını yapıp yeme ihtimali var yarın sezaryene alalım dedi. Hiç bi şekilde doğum belirtisi yok dedi. Bende bir kaç gün daha beklemek istedim. Ama olmazsa sezaryene gireceğim sanırım. Siz nasıl 41.haftaya kadar bekleyebildiniz acaba?
denizdalgasi1 RedApple 40.haftadan sonra her gün kontrole gittim ve sürekli hareketlerini kontrol ettim doktorum uygun gördü 41e kadar beklemeyi aslında en son cuma günü alıcam dedi ama sonra açılmam 3 santim olunca bekleyelim dedi zaten bugünde kontrolüm vardı aslında yani belki bugün alacaktı benimde ama her gün kontrol olunca bekledik şu an tam olarak kaçsın benim açılmam tam 40.haftada başlamıştı 2 santimle
Esma123_ RedApple iyide cnm neden suni sancıyı denemiyorlar oda olmazsa sezeryan olursun ilk doğumunki çatı muayenesinden belli olur