Dfghjn SerpilEsra geçmiş olsun canım doğumdan sonra geçiyor mu basur memeleri tamamen kayboluyor mu yani
Merveaydmr Zeyzeykr kabız hic olmadim ki ben ona rağmen çıktı 11. Haftada yasadim kabızlık sonra düzeldi
Dfghjn Merveaydmr evet canım malesef ve ilk defa başıma geldi çok korkuyorum ya hiç geçmezse diye psikolojimi baya etkiledi şimdiden bide geçmeyeceğini düşünmek daha çok etkiliyor beni
Merveaydmr Dfghjn sorma bende aynıyım normal doğumdan vazgectim eger disardaysa meme kesme durumları varmis vajinayı eninde sonunda kesceklerse sezeryan olmak daha mantıklı geliyor
Asliiiiiii012301 Benimde kızlar hiç yokdu 32 haftadayim oldu ..kabizda değildim ..ağrı kaşıntı bişey yok çok şükür ama yinede korkuorm
Dfghjn Asliiiiiii012301 geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum ve ağrı acı var bende malesef kabızlık yok inşallah doğumdan sonra tamamen geçer kaybolur gider bizde kurtuluruz
Merveaydmr Asliiiiiii012301 bende 32 deyim ayni sekilde bende korkuyorum inşallah ilaçlar fayda verirde
Dfghjn Merveaydmr benim zaten sezeryan olacak kuzum benim korkum bu basur hiç geçmez öyle kalır sadece ağrısı açısı geçer dediler resmen korkulu rüyam oldu uykularımı kaçırıyor
Merveaydmr Dfghjn ay hayır ya benim eşimde çok çekmiş ameliyat olmuş kaç sene once bendede ayni korku var cocuk olunca cerrahi işlem gerekirse nasıl olur yine herhalde direndiğim kadar direnirim inşallah korktuğumuz gibi olmazda 🤦
BurcuGorkem Bendede var hiç kabız olmadan cıktı malesef hamılelıkten oluyor patlıcan suyu içtim gecirmedi, hergun ara ara parmağımı zeytinyağına batırıp yavasca itiyorum içeriye biraz işe yaradı ama hala elıme gelıyor meme olmazsa bende ilaç yazdırcam artık 😓
Merveaydmr BurcuGorkem herkes ilac rahatlatıyor diyor geçmiyor diyor bende akşam kullanmaya başladım bakalm nolcak
Dfghjn betulyc yani yanlış bı tabir olacak kuzum ama nohuttan büyük 1 haftadir kullanmadığım hicbisey kalmadı memesinde hiç küçülme olmadı malesef doktorla konuştum doğuma kadar evde tedavi ile rahatlamaya çalış sonrasında cerrahi işlem için görüşelim dedi 😰gerekirse doğumdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum
Dfghjn Merveaydmr aynen canım doğuma kadar direnmeye çalışacam sonrasında galiba cerrahi işlem için gidecem canımı çok yakıyor ona mı yanayım psikolojimi çok etkiliyor ona mı bilemedim yatamıyorum oturamiyorum yürüyemiyorum artık normal hayatıma dönmek istiyorum 😰 Allahm kimseye vermesin böyle bı rahatsızlığı