Merveaydmr Merhaba hanımlar iki aydir hem icte hemde dışta meme şeklinde basur sorunum vardi fakat rahatsiz etmediği için üstünde durmamistim dunki kanama olunca bugün doktorum Procto -Glyvenol krem ve fitil verdi aranizda kullanıp geçen var mı?
03032016 Merveaydmr ben kullandım ama ileri seviyede bi hemoroitim yoktu başlangıçtı,3 gün kullanımda ağrı tamamen ortadannkalktı diye bilirim
Melikegngrmz Merveaydmr Canim benimde geçen o bölgeyi alırken makine yanlışlıkla değdi ve damla damla kanadı korktum ama hastaneye gitmedim henüz ucu olanlar dikkat etsin hassas olabiliyor
Beno Merveaydmr bende hemoroid sürekli tekrarliyor.bence kremle hiç uğraşma direk fitil kullan çok rahatlatıyor ben iki tüp krem bitirdim sadece günü kurtarıyor birde zeytinyağı ve kantaron yağı denedim oda çok iyi geldi.gecmis olsun o durumu çok iyi bilirim 😟
Merveaydmr Beno bebeğe zarar vermez mi kantaron yağı filan 32.haftadayim artık dün oyle olunca korktum bide büyümüşler ikiside ilk defa geldi başıma cidden hayret ediyorum 🤦
Beno Merveaydmr doktoruna sor tabiki sormadan hicbisey kullanma ama şöyle zaten kulak çubuğu varya ben onun ucuna sürüp uyguluyodum.gun içinde iki üç kere uyguluyordum güzelce sıcak su ile hijyen yapıp yağı bir iki damla sürüp öyle geçirdim valla
SerpilEsra Merveaydmr evet evet geciyor oglumda gecmisti diger gebelikte daha felaket bir hal aliyo en azindan benim icin oyle oldu 🤭
betulyc Merveaydmr ben kullandım çok memnun kaldım canım fakat fitili çok kullanma zaten aşırı önerilmiyor orada ki damarları genişlettiği için mesela ben fitil bitince 2 ay sonra yazdırıyordum kremle tolere ediyordum şuan çok şükür kalmadı
Merveaydmr SerpilEsra deme boyle seyler bunu sağ salim dogurayim ikinciyi cok beklemek istemiyorum normalde ama kendi kendime su durumdan dolayi normal doğum düşünüyordum ondan bile vazgeçtim 🤦😂
Dfghjn SerpilEsra geçmiş olsun canım doğumdan sonra geçiyor mu basur memeleri tamamen kayboluyor mu yani
Zeyzeykr Merveaydmr ben kullandım fitil olanından çokta rahatladım evde de bulunduruyorum sürekli,..yoksa geçmiyo