Deletedmom5545 Merhaba anne karnında hıçkıran bebekler nasıl anlaşılıyor Nasıl Bi şey hissettiğiniz zaman hıçkırdığını anlıyorsunuz merak ediyorum
Semy Deletedmom5545 valla ben anlamıyorum. 33 haftalığım hareketlerini çok iyi hissediyorum artık zaten kıyafet üzerinden bile dalgalanma oluyor. Ama seçemiyorum hıçkırık olayını.
MerveNur- Deletedmom5545 ben daha hissetmedim ama böyle 30 saniye falan sürekli kalp atışı gibi pıt pıt atıyormuş galiba
alparslanannesii1661 Deletedmom5545 surekli ayni yerde 5 sn de bir pit pit pit surekli vurma gibi bisey oluyor o hıçkırık iste😊😊🙈
Miniklimonum Deletedmom5545 15+5im sol kasığımın orada kalp atışı gibi pıt pıt pıt pıt 5 dakika falan süren bir atma oldu elimi koyup iyice hissettim galiba o 😇
Deletedmom5545 Semy MerveNur- bugün sabah karnımdan pıt ve çıt karışık Bi ses geldi ama 1 kerelik oldu acaba hıçıkırık mı diye düşündüm
Oykum_23 alparslanannesii1661 ya o hickirikmiymis bende benim benim bebisim nekadar cok tekmeliyor diyordum
Semy Deletedmom5545 bilemiyorum kaç haftalıksınız? Genelde pıt pıt düzenli atıyorsa hıçlırık diyorlar ama ne desem yalan olacak 😊
Duyguh Deletedmom5545 hıçkırık olsa 4-5 saniyede bir aynı yerde pıt pıt birsey atıyor 3-4 dakika sürüyor hıçkırık olsa anlarsın canım 😊🥰
Yseliminannesi Deletedmom5545 bir kere olmuyo 1 dk ile 5 dk arası değişiyor benim ilk bebeğim 2-3 dk günde 3-4 kere yapardı anlamama olmaz olduğunda mutlaka dersiniz bu hıçkırık diye baş aşağı döndüğünde bebeğim başı vajinaya pıt pıt vuruyordu o kadar net oluyo yanii 😂😍😍
Deletedmom5545 @alparslanannesii1661 yaa yeni yeni başlamaya başladı her şeyi bilmek istiyorum çok heyecanlıyım 🤗
alparslanannesii1661 Deletedmom5545 bir kere olmuyor sürekli aralıksız oluyor bazen 10 dk bile ama hep ayni yerde ben böyle ayırıyorum 🙈🙈 benimde ilk cook heyecanlaniyorum o an ne isim olursa olsun oturup dinliyprum😊
alparslanannesii1661 Deletedmom5545 16 hafta için hickirik cok erken ama 😥 ben 34 haftalığım sizinki hareket olabilir🙈
Deletedmom5545 alparslanannesii1661 bugün izledim 15. Haftada başlıyormuş ama bazı kişiler 26. Haftaya kadar hissede biliyormuş
MerveNur- Deletedmom5545 valla ben 25e giriyorum daha hareketleri bile yeni yeni sertleşiyor henüz hıçkırığı hissetmeye başlamadım 😊
Cinarsmom21 Deletedmom5545 evet büyüdükçe günde 3 4 defa hıckırıyor bazen ben yemek yiyorum 1 saat sonra hıckırıyor
Deletedmom5545 Duyguh evet haklısın değildir büyük ihtimal ama onun olduğunu düşünmek bile mutlu etmişti 😂
Esmaaaa_ Deletedmom5545 biz 30+6 haftalığız ☺️ Ben de hep merak etmişimdir günler çabuk geçsede hareketlerini hissetsem görsem hıçkırığını hissetsem çok şükür. İnşALLAH siz de görür hissedersiniz🥰