GamzeKrmn Mercomom var var ama son 1 ay kala asıl tuvalete döşeği net seriyorsun😅😅 gece uykundan uyanıyorsun sıkışmış vaziyette 😅😅 33+2 deyiz duşun içine yatağımı yapıcam yakında😅😅
Mercomom SekerAnne geçmiş olsun. Nedense erkek doğdu içime 😍 . Rabbim hayırlı olanı versin inşallah 🤲🏻
Mercomom Cinarimm___ inan eşimden çok tuvaleti görüyorum. Keşke diyorum ağzı dili olsa da konuşsa 😂 peki sizin de bel ve kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yani benim bel kasık bacak ağrılarım da var 🥺
Cinarimm___ Mercomom bazen oluyo benim genelde basim cok agriyo oda sinir ediyo . Ama 24 25 haftada akinti cok oluyo gubde 2 3 kere dus aliyorum almasam pismisim gibi geliyo 😂
Eymeninannesiiiii Bende bıktım ya gidiyorum yatıyorum 5 dk sonra tekrar geliyor tekrar sabaha kadar böyleyim 😭
Mamasita Mercomom bende 18. Haftadayım aynı anlattığın gibiyim idrar tahlilim normal çıktı ama idrar kültürüm iyi çıkmadı doktorum antibiyotik verdi bide sabahları sizde elleriniz şiş uyanıyormusunuz
Elfcm Mercomom enfeksiyon problemi cok yasadim ben hala daha devam ediyor maalesef baktırın şüpheniz varsa 😊
Mercomom Elfcm hamilelikte sık yaşanıyor doğal bir durum. Peki sizin belirtileriniz nedir enfeksiyonda?
Elfcm Mercomom Kasik ağrısı, idrarda yanma, bir damla bile olsa idrarimda koku 🤦🏼♀️, yeşil kokulu akıntı. 1 kullanmlik şase kullanmama rağmen de kısa süreli geçiyor sonra devam şimdi tekrar başladığına eminim kontrole gittigimde tahlil isticem 😊
Biradsizyazar Mercomom 28. Haftadayim hala tuvaletten çıkamıyorum. Ben de acaba iltihap mi var diye test yaptirdim temiz cikti. Bi yudum su bile icsem tuvalete gidiyorum
Civcivinannesiii balkupummm bende bendeee gece hic vc ye kalkmayan ben simdi 3 4 kere kalkiyorum…gunduzleri hic saymiyorum bi damlada olsa gitmem lazim cok sıkıstiriyo cunku
Mercomom Elfcm kızılcık şurubunu doktoruna sor onaylarsa iç. Süzme yoğurt ye günde iki kase. Ayva tüket. Bol su. Su çok önemli. Bir de sirke ile taharet diyorlar ama ben yapamazdım sanırım 🥺
merakliblog Mercomom welcome to the hell😂 25den bildiriyorum bir bardak su üç kez çiş demek, özellikle geceleri🙈
Mine_arslan Mercomom ben 6. Haftadayim gece gunduz yok ediyorum tuvaleti. Suda iciyorum bebege paydali olsun diye ama Oncedende icerdim cok. Bu kadar gidip gelmezdim
Mercomom Mine_arslan aman suyu kesme. Su inanılmaz önemli. Hepimiz aynı dertteyiz. Allahım hepimizi rahatlatsın.