sehrengiz_8 Belirlenmedi saçmalamasın doktor siz de hiç korkmayın iki gün gecikme ile bhcg 112,24 idi 20+6 haftaliğım 39,1 hangi gündü tabi o da önemli ama iki gün gecikme ile bu sonuca kötü neye göre deniyor anlamadım
Belirlenmedi sehrengiz_8 canm ben enfeksiyon içim hatsaneye gitmiştim 7 eylülde yani adetime 2 gün vardı doktor her her ihtimale karşı kan testi yaptı enfeksiyon ilaçlar için o zaman betam 39.1 çıkmıştı cnm
sehrengiz_8 Belirlenmedi dört gün geçti iki gün sonra 78 adetin iki gün geciktiği günle birlikte dördüncü gün oluyor 156 olması gerekir ki sizinki bundan daha yüksek çıkmış korkmayın bir de kese bhcg 1500 üzerinde değilken gözükmez doktorunuzu değiştirin.
Mrvrtgrl Belirlenmedi bence geç döllenme benım adetım 1 gün gecmıstı testim pozıtıf çıktı gıttım kan verdm değerim 50 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar kan verdim 275 cıkmıstı 1 ay sonra kese göründü. Daha sonrasında kalp atışını duyduk suan ikinci gebelıgım kızımızı beklıyoruz inşAAllah Moral bozacak inan bişey yok rabbım sağlıklı evlatlar herkese versn inşAAllah ama sabırlı olman gerekıyo gün gün değerlerin artması önemli
Belirlenmedi Mrvrtgrl inşallah rabbim sizinde çocuklarınızı size bağışlasın inşallah yükselir değerim ❤️
Belirlenmedi 9 EYLÜL adet başlangıcı cnm 7 EKİMDE kan verdim 39,1 çıktı 11 EKİM yani adet 2 gün geçimeyle sonuç 236,3 çıktı
Almla Belirlenmedi nasibinde varsa olr canm benm ilk gebelikte kimyasal oldı suan ikinciye hamile olduğumu ögrendm persembe kan verdim 404 dü pazar kan verdm 1304 dü ama bnde söyle bir durum var düZensiz bir döngüm var 17 Ağustos da adet oldm ama 30 agıstosa kadar falan birliktelik olmadı rahim filmi çekildim sonrasında 17 eylülee kan verdm negatif di 8 Ekim’de kan verdm negatif 🥰🤲tam asılama için gün beklerken
Rumeysa3652 Belirlenmedi gayet normal ve sağlıklı bence çok güzel tam iki katı artarak gitmiş canım hayırlı olsun inşallah keseyi ve kalp atışınıda duyarsın tez zamanda🥰
ElifB08 Belirlenmedi Banada aynısını dedi doktor hamilesin bile diyemedi. Bende 134’le öğrendim geç döllenmeymiş şimdi 31 haftalık gebeyim. O yüzden hiç korkma
sehrengiz_8 Belirlenmedi artışın güzel canım boş gebelik ya da kimyasal gebelikte iki katı artmaz seninki iki katından fazla artmış rabbim hakkınızda en güzelini yazsın. Sağlıkla alın kucağınıza ama doktorunuzu da değiştirmekte fayda var bir de bhcg 1500 üzerine çıkmadıkça kadın doğuma gitmeyin. Dört gün sonra tekrarlayın testinizi artışınız yine güzel devam ediyorsa randevu alıp kese görmeye gidersiniz ortalama 5-6 haftalık oluyorsunuz o zaman da
Vera18 Belirlenmedi benim betam 40lardaydı öğrendiğimde aynılarını bana da dedi doktor 2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verdim 2 katı artış da göstermedi ama sağlıklı bir gebeliğim var şükür ☺️ 1 hafta içinde doğum yapacağım.
Ptttssse Belirlenmedi 4ncu de doktorun bursey bilmiyodur🙄🙄 kiz ben 13 ile öğrendim yavaş yavaş arttı böyle bi cümle duymadım yaaa
Belirlenmedi Ptttssse valla moralim çok bozuldu ya birde sakın sakın yavaş yavaş anlatıyordu ay sinirlerim gerildi