Belirlenmedi Daha önce betam 39.1 di bugün ise adetin gecikmesi 2. Günü kan verdim ve 236.3 gördü doktor düşük gördüm dedi….? Ultrasonda görmedi 3 sebebi var dedi bir geç döllenmedir 2 sağlıksız gebeliktir 3 dış gebeliktir dedi moralim çok bozukkkk….!
Duy_gu Belirlenmedi geç döllenme dir canım inşallah çpnkü benimde geç döllenme idi adetten 1 hafta sonra bende 124 çıkmıstı sadece
Hilal-_19 Belirlenmedi kız ben 168le öğrendim gebe oldugumu 2 gün sonra 366 olmustu cok şükür 36 haftalık olduk merak etme rahat ol nasibinse vardı 🙏🙏🙏
1melisa Belirlenmedi canım benimde degerim öyleydi bozma moralini biraz daha bekle inşallah hayırlı sonuç alırsın
Belirlenmedi Hilal-_19 ya maşallah banada çarşamba yine gel yükselişine bakacağız dedi inşallah yükselir moralimi bozdu üzgün çıktım odadan….
Duy_gu Belirlenmedi adetim den bir hafta sonra gittim canım 124 çıkdı beta şuan 10 haftalık olacağız inşallah 🤲
Zeytin20 Belirlenmedi bazı doktorlar moral bozmayı nasıl seviyor! Gayet yüksek betanız. Beta her kişiye göre hatta her gebeliğe göre değişirmiş. Eğer günden güne 2 ye katlanarak yükselmezse işte o zaman sorun vardır. İyi bişey geç döllenme ihtimali varken neden direk düşük gördüm diyor kime göre meye göre. Ve bu bilgileri bana doktorum anlatmıştı. Siz moralinizi yüksek tutun herşey yolunda olacak inşallah 😍
busrabusra22 Zeytin20 bu doktorlar özellikle hamileliğin ilk başında çok olumsuz konuşuyor sürekli dış gebelik ve kimyasal gebeliğe yönlendiriyor bebek çok küçük görünecek kadar yok zaten 6-7 haftalık olsun ki kesesi gözüksün moralini bozma iki katına artmış betası 9 çıkıp artarak devam eden de var gayet iyi
Babybella Belirlenmedi Nasıl yani gayet güzel değer. Zaten ultrasonda görünmez ki. En az 1500 lerde kese falan görünür.
Sinemmmmm58 Belirlenmedi canim benim adetimm 30 gun gecmisti 43 le ogrendim suan 9 haftalik ama kese var bebek yok 2 hafta daha beklicez dedi moralini yuksek tut nasibinde varsa olur allahin iziniyle ama sen stres yapma kendine
Zeytin20 busrabusra22 evet evet ama her doktor öyle değil gerçekten iyi merhametli doktor bulmak önemli. O kadar riskli gebeyim ki doktorumun desteği ile 2. Çocuğuma hamileyim. Ve herşey yolunda şükürler olsun. Ve göz doktorum hayır demesine rağmen. Rabbim hepsine merhamet versin bizlerde hayırlı sağlıklı evlatlar🌸
ecemcee Belirlenmedi o değerle zaten ne kese ne de bebek görülür sakın kendini yıpratma. Değerin 1500-2000 iken vajinal ultrasonla gözükür, 3000 üzerindeyken de karından ultrasonla gözükür.