PrensesFiona Nurakin077 aynen vakıf world karta peşin fiyata böldüler diğer kartları ve ya elden taksit var mı onu bilmiyorum.
2tospikannesii PrensesFiona aynı zamanlarda oradaymışız sanırım bende 16 da mezun oldum çalışmaya başladım öncesi de stajdaydim
Ayliz26_ Ogün muane olup daha sonra ücreti paket fiyatından düşürebiliyorsunuz,ben önce doktorun tavrına bakalım diye muane oldum sonra paket aldık
2tospikannesii PrensesFiona Acil servis de çalıştım koroner ve acil de staj yaptım 😆 sen hangi bölümde staj yaptınnn
PrensesFiona 2tospikannesii acilde staj yaptım 3 4 ay kadar. Hatırladım galiba seni. Tesettürlüsün dimi.
PrensesFiona 2tospikannesii tamam hatırladım şimdi. Hazal bide meryem vardı 3 ümüz vardık stajer olarak . Çok stajer değişiyor hatırlamayabilirsin tabi.
2tospikannesii PrensesFiona sanki Meryemin adını hatırladım bide biri daha vardı Mustafa Kemal’den ceren acaba onla aynı zaman miydi bilemedim belki fotoğrafiniı görsem hatırlarım seni benim adım nurbüke bu arada şuan lokman hekimden çoook uzaktayım 😁
PrensesFiona 2tospikannesii bende Mustafa kemaldenim ceren bi önceki sene orda yaptı karşı sınıfımızdaydı. Aynen bende meslekten uzaklaştım aslında çok da uzak değil ama tıbbi sekreterlik okudum. Kpss ye hazırlanırken de kendimi evlenmiş buldum 😅
2tospikannesii PrensesFiona bende işte en son orda çalışırken kendimi Diyarbakirda buldum 3 yıl olacak aralıkta evleneli 2. Hamileyim vay be kadere bak 🤣
PrensesFiona 2tospikannesii yaa maşallah canım. Bizde 2 yıllık evliyiz ama malum benim kpss den 1 yıl istemedik. Ha atanamadım hala orası ayrı 😅 5 ay da o bizi istemedi😁. Şimdi 5 aylık hamileyim kızıma çok şükür. Seninki peş peşe olmuş ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
2tospikannesii Amin inşallah canım benim Allah sağlıklı sıhhatli bagislasin insallah hepimizinkini aynen benim ilkli evlenir evlenmez oldu zaten şuan 2 yasinda buna da 10 haftalık hamileyim Allah yardımcımız olsun 😁