c-peker Hayal0102 doğum paketi bize daha mantıklı geldi diğer şekilde biraz pahalı düşüyo sanırım buda aileyi zorlayabilir sonuö olarak paket aldık bizde
c-peker PrensesFiona canım bize daha cinsiyetini söylemedi ibrahim bey bi kaç hafta daha bekle dedi bakalım heycanöa bekliyoruz babasıyla 🥰
PrensesFiona c-peker en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Civcivinannesiii PrensesFiona yaaa cok iyiymis bende sincanda oturuyorum ama doktor da kararsiz kalmistim allahin izniyle 3 aydan sonra bende lokmana baslayim 🥰🥰cok sevindim yaa paket gayt uygunmus🤭
PrensesFiona Civcivinannesiii aynen öyle canım diğer hastanelere göre çok daha uygun ve güzel içerikli.
Nurakin077 Civcivinannesiii bende buraya eşimin işi nedeniyle taşındım Sincan’da çalışıyorum buradan bir yer olsun istedim
c-peker PrensesFiona aynen canım sağlıklı olarak dünyaya gelsinlerde sağ sağlim kucağımıza alırız inş de şuan gayet herşey yolundaymış bakalım cinsiyetimiz ne olur
Nurakin077 PrensesFiona o zaman orda karar kılıyorum İnşAllah hayırlı olur sağ ol canım zamana ayırdığın için
Nurakin077 Aymilanin_kardesi bende öğrenemedim maalesef hastaneye ulaşamıyorum ama 170 ya da 140 dedi iş arkadaşım oda emin değil perşembe gideceğim İnşAllah size de bilgi veririm
Nurakin077 Civcivinannesiii hepinize teşekkür ederim anneler çalıştığım için Araştırmam çok daha zordu bana o kadar yardımcı oldunuz ki ❤️🙏
Nurakin077 c-peker Happy Mom a göre 8 bitti doktorda öyle demişti ilk muayenede ama ikinci gidişimde 7 dedi 7 haftalığız yüksek ihtimalle daha yemi ama çok şükür kalp atışını gördüm minicik
Bsra19ogz Nurakin077 bende yarın gidicem pakize hanıma inşallah ilk kontrl için 120 dediler diye hatırlıyorum randvu alırken sormuştum da
PrensesFiona Nurakin077 aynen vakıf world karta peşin fiyata böldüler diğer kartları ve ya elden taksit var mı onu bilmiyorum.
Hayal0102 Nurakin077 rica ederim 😊 indirim olmuyor sanırım iki paket var 6500 ve 6100 e ben tarama testlerimi olmuştum o yüzden küçük paketi aldım ama içerik çıkınca daha fazla inerler mi biliyorum normalde sadece doğuma 5 bin dediler
ZnurT Nurakin077 ben tam 25+0 da gittim paket için de son hafta o imiş daha sonra almıyorlarmış.Ben en küçük paketi aldım 5800 fiyatı detaylı vs başka yerde yaptırdığım için.
2tospikannesii PrensesFiona hangi yıllarda staj yaptın orda? Bende 2 yıl staj sonra 2 yıl da çalıştım 😁