Emleyla Kızlar bişe Şorcam vajinamda bıçak saplammasi gibi ağrı giriyor bebek tekme atınca yeni yeni oldu bian girip geçiyor 27 haftalık neden böyle korkuyorum Ocak 17 doğum tabi 40 hafta olursa🥰
Cansu88 Emleyla bana doktor bunun sebebinin başının yukarıda bacaklarının aşağıda olmasi dedi. Sizde gidince bir sorarsınız
Buket_dadas hilal-zengin bilmiyorum 🤷♂️ ki demediler bu gidisimde en son 21 haftalıkenn380 di simdim600 felandır yahminim ce
Cansu88 ogretmen_anneee evet. Ben doktora gittim şükür sorun çıkmadı magnezyum eksikliği ile alakalı olabilir dedi kullanmaya başladım gercekten de geçti 🤲
Emleyla Cansu88 Sorcamda kasımın ilk haftası kontrol yani böyle bişe olacak die korkuyorum hareket ettikçe ağrıyor
Cnszeki Buket_dadas ben taşımaktan daha çok korkuyorum 😁 içimdeki şeyin bağırsakları dalağı vs var 😵💫 doğum çok olağan bir süreç bu minnoşlar bir şekilde çıkacak 😁
ceylan_34 Buket_dadas serklaj erken dogumu onlemek icin yapilan bir ameliyat rahim agzina dikis atilmasi demek cnm onceden 18 haftalik bir kaybim var bu 2.gebeligim ve bu serklaj sayesinde 26+1 olduk erken dogumu onlemek icin atilir
Buket_dadas ceylan_34 ya kurban olurum cok gecmis olsunnrabim sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah