Damyavuz Hatice_Metehan2121 ne kadar şanslısın. Allahım sana güç versin, hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰
iki_bal_annesi58 Hatice_Metehan2121 ben 7 aylık doğmuşum 2 aylık bebekken annem kardeşime hamile kalmış aramızda sadece 10 ay var kardeşim de 7 aylık çünkü ikiz gibi büyüdük zor olmuştur annem için tabi ama Allah sabrını da veriyor hayırlı sağlıklı gelsin inşallah 🤲
Yunusemreninannesi Hatice_Metehan2121 ah canım ah benim oglus 5 aylıkken ben halime kalmışım şuan 9 aylık bebeğim ben 4 aylık hamileyim başta düşündürücü oluyor ama sonra alışıyorsun:)
8899ilknur Yunusemreninannesi maşallah dediğin gibi iliz gibi büyütecekler inşaAllah hem Allah dağına göre kar verir. Bu arada doğumun normal mi olmuştu Sezeryan mı
Serapcemre Hatice_Metehan2121 ay inş benm kızım 21aylık isteyersk hamıle kaldm ben 9haftalık hamıleym şimdi nasıl olcak die düşünüp duruyorum çok zor olcak ama ikisi beraber büyür ya
Yunusemreninannesi 8899ilknur evet sezeryan oldu canım gittiğim doktor bosey demedi doğum yapacağım hastane uzak oraya 7ci aydan sonra gideceğim insallaj
Yunusemreninannesi 8899ilknur sandık bisey yok canim 16+4 deyiz son zamanlar nasıl olur bilmem arada çok zaman olmuyor cunki
Yunusemreninannesi 8899ilknur yaa gercektenmi inslalqh geçer ya usutmektwnde acı belkide usutuyosunuzdur