Hatice_Metehan2121 8 aylık bebeğim var ilken hamile kalmışım bu durumu yaşayanlar var mı nasıl davranmalıyım yete bilir miyim iki çocuğuma da yardımcı olursanız bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum 😇
Hayallerim95 Hatice_Metehan2121 yine senin 8 aylıkken canım arkadaşımın daha bebeği 4 aylıkken hamile kalmıştı zaten diğeri doğana kadar öteki büyür bakarsın yani merak etme ikize üçüze bakanlar nasıl bakıyor Allah yardım eder 🤗
teletabi Hatice_Metehan2121 10 aylıktı oğlum kızıma hamile kaldım. Rabbim o gücü veriyordur diyorum hep kendime. Yetersin hiç kendisi strese sokma,sıkma canını. 😇
Erol Hatice_Metehan2121 benimde yedi aylık bebegım var üç aylık da hamileyim ben de nasıl oldu anlamadım ama inşaallah bakabiliriz
Uzm-Nurse Hatice_Metehan2121 10.5 aylık kızım var ve yeni hamile olduğumu öğrendin aynı düşüncelerdeyiz arkadaşım
Hatice_Metehan2121 teletabi çok teşekkür ederim işte annelik duygusu acaba diğerine yete bilir miyim diye düşünmeden edemiyor insan.
guzelbebegimmmmm Erol Allah bağışlasın. Ben de şeyi merak ediyorum. Nasıl anlamıyorsunuz? Korunmuyor musunuz ilişkiye girerken
Erol Hatice_Metehan2121 sezaryen iki gün normal doğumu bekledik hastanede ama bende cocukta halsiz düştük apar topar aldılar bizi
Temmuz5 Ben de bebeğim 7 aylık iken hamile kaldım doğumum bu hafta. Zorlukları olacak elbette ama birlikte büyüyecekler hem arkadaş hem kardeş olacaklar. Çok seviniyoruz 😇
Temmuz5 Hatice_Metehan2121 korkuyorum ama iyi taraflarından bakmaya çalışıyorum 😊 birkaç yıla iyi ki diyeceğiz hepimiz 🙏🏼
Hatice_Metehan2121 Erol Allah yardımcınız olsun benim normal doğum sezeryanlarda deri incelmesi oluyor ya çok dikkat edin
8899ilknur babyackgz Merhabaaa bende şuan 25 haftalık hamileyim 8 aylıkta kızım var biraz fikir alışverişi yapabilirmiyim seninle 🙏💕
Aybuss Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Ablam da 3 Cocuk var 2 erkeğin arasında 1 er yaş var gayet güzelde baktı tek başına 🤭 3 numara sonradan geldi abileri okula gidiyor kız evde seneye kreşe vericek.. Bir şekilde büyüyorlar..
Erol Hatice_Metehan2121 deri incelmesini bilmiyorum ama dış kısmında catlak yırtık yoksa iç kısmında oluyor oda öyle yanıyor kaşınıyorki içde oldugu ıcın birsey de yapamıyorsun ne cektim ben