Aylin_16 -momymomy3 yaaa kesinlikle haklısın kabullenme süreci çünkü beklenmedik zamanda olması ama Allah bize bunu hediye yollamış hepsi aynı şekilde emanet kız isteyip olmasına çok sevindim inşallah benim de 4 ve 1 yaşında iki oğlumdan sonra kızım olur hayırlıysa tabiki sağlıkla gelsinler ben de bekarlığımdan beri hep kız bebek reyonlarında gezen biri olarak bakalım🥰😍
-momymomy3 Aylin_16 kesinlikle öyle rabbim herkesin gönlünden geceni hayırlısı ise nasip etsin şimdi nasıl heyecanlıyım o cicili elbiseleri tokaları gordukce üzüldüğüm kendimi yıprattıgım zamanlar icin pişmanım şimdi 😊
Aylin_16 [silindi] aminn canım aynen öyle Allah mukafatını versin hepsi sağlıkla hayırlı gelsinler bizlere dünyaya 🥰
Merveee34 Eslemkusun_annesi diğer çocukların kaç yaşında canım . Benimde pazartesi olacak doğum hayırlısıyla 🤲🏻
Eslemkusun_annesi Merveee34 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bir an önce kavursun bebeğine insallah
Aylin_16 Eslemkusun_annesi 3 çocuklu annelerimiz eee anlatın 3 çocuklu hayat nasıl gidiyor bizi bir korku sarıyor da korkmalımıyız 😂🙃
Mucizemannesi21 Aylin_16 evet erkek 3 erkek annesi olucam insallahh🤭 rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin
Aylin_16 Mucizemannesi21 hanım ağa gibi bir kayınvalide olucaksın desene 🥰 Allah hepsini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hkf Aylin_16 ah iki oğlum vardı herkes hadi üçüncüye bi kız doğur ama diyordu ,Rabbim isteyene versin diyordum ve sonuç hamileyim 18+5 bir oğlum daha Allah nasip ederse,bu sefer kesin çözüm bağlattıracağım inş🤲🏻🌸
Hkf Aylin_16 evet birinci normal doğumdu ,ikinci kendi isteğim üzerine sezeryan bu da sezeryan olacak o arada bağlattıracağım inş 🤲🏻🌸
Mucizemannesi21 Simdiden dusunuyorum nasil bir kayinvalide olurum diye esim halen alisamadi erkek olduguna doktor yanlis gormustur diyo gonlumuzden gecen kızdı rabbim erkegi nasip etti bize belki bizim icin daha hayirlı olucak
Aylin_16 Mucizemannesi21 Rabbim hayırlısını versin canım aynen öyle benim hep kız vardı gönlümde ama hiç kız olsun diye dilemedim hiçbirzaman hayırlısı olsun sağlıklı olsun dedim şimdi de aynı diyorum ama tabiki merak ediyorum çok bakalım ne olacak kız olursa ayrı bir sevinç yaşarım 🥳