Mayraaa Şimdi kontrole geldim ve bebegin suyunun sınırda olma durumu cikti bu duru yasayan varmi ve bu durumda doğum gerceklesirmi ?
Gulonuz Mayraaa yaşamadım canım ama bol bol su iç o sıvıyı dengeler . Post üstte kalsın diye yazıyorum
Cancular Mayraaa ben kontrole gittim doktor suyun cok az eve gitme diyip beni sezeryana aldi erken dogum oldu bide anne karnindada gerilik vardi 33 haftalik dogdu
Sita3434 Mayraaa kontrolde doktorum suyumun cok azaldığını fark etti ertesi gün doğuma aldı bebek icin su cok önemli
BirPatiSever Mayraaa geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız. Havuç suyu içmek ve deveci armutu yemek suyu artırıyormuş. Bizzat arkadaşım yaşadı ve bunlarla suyu arttı. Aklınızda bulunsun.
Mayraaa Gulonuz su icmekle bi ilgisi yok dedi doktor ama tabikide icmek lazim bayada iciyorum aslinda ama yetmiyor galiba
Mayraaa Cancular baya moralim bozuldu 2600 ilk gebelik yasarmi doğsa kotu dusuncelere kapıldım kan ve idrar testi verdim sonuc bekliyorum
dml33 Mayraaa havuç suyu ic cnn bol su iç dinlen bnmde suyum 14. Haftada azaldı 2610 dogdy sorun olmadi
Busrakzlkc Mayraaa 450 gram bebekler yaşıyor. 2600 gram gayet güzel bir kilo. Sağlığı yerindeyse kilo yönünden sıkıntı yaşamazsınız
Gulonuz Mayraaa doğrudur canım ben çyle duymuştum sadece . Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
esleminannesi_ dml33 benim kızım 2100 gr doğdu zayıf doğan çocuktan korkmayın sağlıklı olsun yeter hanımlar sonuçta büyüyorlar Allah baska dert vermesin
dml33 Mayraaa ıns bnm erken haftalarda azaldı bide sorun olmadi sizin baya varms sık kontrolle bisi olmaz ins
Mayraaa BirPatiSever teşekkür ederim 35+1 şuanda 34 gunum felan var 2600 kgda ya meyveyi cok tuketiyorum zaten fakat kokulu akınti oldugu icin su gelme olasiligi varmis. Su geliyorsa dogum olurmuki sanci felanda yokta
mavi_kus Mayraaa 32 haftalığım banada aynısı dendi sınıra yakın diye doktorum bol bol su günde 1 bardak havuç suyu ve deveci armudu önerdi
elifeari Mayraaa kardeşimin eşinde erken doğum riski vardı çok azdı suyu her gün 3 litre su 1 bardak havuç suyu içti 3 hafta sonra riski geçti.
Tugce_ilkim Mayraaa Merhaba, ilk gebeliğimde bende de azalma olmuştu 1 hafta sonta ki kontrole gidene kadar her sabah havuç suyu içtim ve normale dönmüştü .