Elffnur Sinem_20 evet bencede genel en iyisi sanırım o an bişey görmemk duymamk bana daha mantklı geliyo😅
Elffnur a_burcu_bur ayılmam biraz uzun sürdü toparlanmam cabuk oldu hemen hemen bir hftaya tamamen toparlanmştm bebişide ayılır ayılmaz görmştm😊
momysss ikiprensesannesiii canım sezeryanı biz mi talep ediyoruz yoksa normale engel sorunlar olduğumu için mi doktor öneriyor
ikiprensesannesiii momysss bende bebek kilolu diye doktor normal doğumu önermedi. Açıklığım olunca hatta ebeler ısrar etti ama doktor uygun görmedi. 4300 doğmuştu kızım
Elffnur Hayalllllll bende oğlumu bırakıcam aklm hep onda annemler bakıcak benden iyi bakarlar ama yinede işte o an cok duygusal oluyosn
Hayalllllll myram1 ebeler yok masada kalırsın o olur bu olur korkutuyilar ne hakları var ki buna bilemiyorum 🤷
myram1 Hayalllllll ay canm ne hakla bu şekilde diolar ben olsam kesin kavga ederdim bide üstüne şikayet ederdim 🤭takma sen onları
Elffnur hvvayldz27 ilknde normali bekliyodum 39du sonra alttan muaneden cok korktm cnkü panik atağm var ondan isteğe bağlı sezeryan oldum canm
Bttll Elffnur benımde en çok korktuğum şey bu canım 34 haftalık hamileyim sezaryen benımde ıkıncı doğum, bu gunlerde agrılar sıklaştı gaz sancısı, karnımda sertlik oluyor sürekli
Elffnur Bttll ağrılar ilknde bukdr yoktu ya ikncisinde baya ağrım oluyo çatı ağrısı zaten beni mahfediyo gaz sancısı yalancı sancılar o yüzden her an sanki gelicekmş gbi 🤷🏼♀️
Bttll Elffnur benımde oyle canım kızımda hıc bu kadar agrım yoktu 37 de doğmuştu, buda galıba onun gbı olacak diye düşünüyorum ama bakalım 😊
Ballimiz a_burcu_bur canım erken değil mi acaba ben de 38+1 de sezeryan olmayı istiyorum da yarın gidip gün alacağım acaba erken der mi diye düşünüyorum doktorum
a_burcu_bur Ballimiz benim 35ten beri sancı çıkıyo nstde. Zaten sezaryende 38-39da alınıyomuş. 37+2de muayeneye gitmiştim. Kendisi dedi son kontrolümüz haftaya bi gün seçin diye. Ben de çarşambayı seçtim 🤷🏻♀️🙏🏻🥰