Elffnur Selam arkadaşlar sezeryan gnü aldk hftaya p.tesi ama ondan öncesinde doğurursam diye bi paniğim böyle gün alıpta öncesinde doğum yapan varmı nelerdi belirtilerinz nasl doğum yaptnz?
Denizyildizii Elffnur cnm öyle birden doğum olmuyor merak etme. Sancı su gelmesi nisan gibi bir durum olursa hastaneye gidersiniz müdahale ederler
Yzaman Elffnur görümcem in 1 yada 2 haftası vardı 2.dogumdu sezaryan di ama 30 temmuzda suyu geldi hemen acile gittiler sezaryana aldılar
Elffnur Yzaman benimde cok ağrılarım var sanki her an doğurcakmşm gbi ondan cok merak edyrm nasl oluyo diye canm😊
Elffnur Denizyildizii o an hani tok olablrsn sonuçta genel için gece 12den sonra bsey yemeyn diyolar ya ondan merak ettm
Gulsumakyol Hayalllllll hayırlısıyla alirsiniz inşallah bebeginizi kucağınıza son günler geçmiyor bende yarın gün alcam çok sabirsizlaniyorum
myram1 Hayalllllll hiç korkma canım sal gitsin kendini 😁şöyle düşün milyon tane kadın doğruyor senin neyin eksik içindeki güce güven 💪❤️kan aldırmaktan korkan kan odasinin önünden geçerken tansiyonu düşüp bayılan ben paşa paşa gittim sezeryan oldum kızım 1 yaşında smdi 18 haftalık bidaha hamileyim zerre korkum yok mecburen doğuracak🤭🤭🤭
Hayalllllll myram1 ebeler yok masada kalırsın o olur bu olur korkutuyilar ne hakları var ki buna bilemiyorum 🤷
Elffnur a_burcu_bur bende genel istedm ilknde genel olmuştm spinalde panik atağm var yapamam diye düşünyrm😊
Ballimiz a_burcu_bur canım erken değil mi acaba ben de 38+1 de sezeryan olmayı istiyorum da yarın gidip gün alacağım acaba erken der mi diye düşünüyorum doktorum
a_burcu_bur Elffnur aaa siz tecrübelisiniz o zaman. Ayılma, toparlanma, ağrıların geçmesi falan nası olmuştu. Hatırlıyo musunuz. Bebeği ne kadar zaman sonra görmüşsünüz ☺️
Elffnur a_burcu_bur ayılmam biraz uzun sürdü toparlanmam cabuk oldu hemen hemen bir hftaya tamamen toparlanmştm bebişide ayılır ayılmaz görmştm😊
ikiprensesannesiii Elffnur valla öyle birden doğum geliyor arkadaşım malesef. Ben ayın 16 sıydı doktora gittim 21 inde gel sezeryan yapalım dedi. 18 inin gecesi gaz sancısı şikayetiyle gittim 7 cm açılmam vardı. Ne nişanım geldi ne suyum geldi. Haftam da 37+2 ydi. Dikkatli ol yine de bence
Elffnur ikiprensesannesiii yaa gecen gece bende cok fena gaz sancısı yaşadm yatamadm resmen bu iki gündr benmde baya şikayetlerm oluyo bakalm artık hayırlısı canım🌸
momysss ikiprensesannesiii canım sezeryanı biz mi talep ediyoruz yoksa normale engel sorunlar olduğumu için mi doktor öneriyor
Sinem_20 Bende 4. Sezeryanımı olcam şuan 16+3 2 tanesi spiral 3.genel oldu uyuşmadığım için ben geneli daha çok sevdim😁
Elffnur Sinem_20 evet bencede genel en iyisi sanırım o an bişey görmemk duymamk bana daha mantklı geliyo😅