Mericiik Su098 cok normal böyle cıkması. 2 gün sonra tekrarlayın daha koyu cıkar zaten. Tebrik ederim inşallah hayırlısı olsun
Miniqimm160821 Su098 Kan sonuçlarını alınca görürsün canım eğer olmasa o çizgi olmazdı Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın günü göstersin inşallah 🤲🏻🐣🥰 kan sonucunu öğrenince müjdelersin yine Hamiş anneyi meraklandırma cici anne 😇
Dygrd Su098 pembe 2.çizgi gözün aydın oyy kurban olurum sana ben çokmu heycanlisin ilk gebeligim geldi aklıma rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗❤🙏
Su098 Dygrd ne güzel ne kadar sıcakkanlısınızya:) inşallah kan sonucumdada çıkar çok teşekkür ederim🙏
Deletedmom15262 Su098 var canım MAŞALLAH 🧿 hadi İNSALLAH HAYIRLI OLUMLU GÜZEL SONUÇ ALIRSIN rabbim nasip etsin💓🌸🤲🏻
caganin_annesi Kan verdin mi kuzu çünkü hamile gibisin ilk gebeliğimde benimde öyleydi daha 20 falandı beta
seon90 Su098 şüpheli yani bi kaç gğn daha bekle canm tam kırmızo olana kadar testi yap iki gün sonra yine yap canm.inşallah hamilesindir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Su098 caganin_annesi doktor 10.30da gelckmş o zaman arıcam erken gebelik yaptım 2tane kırmızı çizgi oldu bu sabah baya belirgin yarın adet günüm progestan iğneler fittil kullanıyrm karnım olcakmışım gibi ağrıyor napıcam ben kötü bişe olmaz dimi
Senademir04 Su098 canım hayırlı olsun bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum bende bugün ikinci idrar testini yaptım daha belirdi aynı şeyleri bende hissediyorum bişey olmaz inşallah olumsuz düşünme kafanı başka şeylere yor
kalpatisi_ Su098 hayırlı olsun canım kan sonucuna göre hamilesin. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 🥰 2 günde bi kan ver yükselişlerini takip et
Su098 Senademir04 olumlu düşünüyorum inşallah bişe gelmez ilk başta yürüyordum şimdi bol bol dinlenicem sen kan verdin mi