Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Yalana baaak😁 wp de ki gruptan pat diye çıktın burada da kullanıcı adını değiştirmişsin suçlu biz olduk öyle miii😂 ulan güllü sjfjg
Deletedmom93428 Azizinannesi2 neden gelinimi paylaştın? Bu konuda bir tık kızdım🥴 Hayırlı olsun canım benim Ayağına taş gözüne yaş değmesn fıstığın😍😍😘😘
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 yeni değiştirdim adimi 😅 ama yine degistircem çünkü erkek değil kızım oluyor 😅😅 doktor yanlış görmüş
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Yemin et Ahahah Allah seni 😂😂 erkek istiyordun hep demekki hanımefendinin kordonunu doktor pipi sanmış 😁 hayırlı olsun güzelim 😘
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 detaylıda öğrendik kesin kiz dedi Erbil Çakara gittim 😅 senin oglunda baya yakışıklıymış kisdte gördüm 😅 işte benim çirkin kızım 😍🐣https://www.img.gen.tr/image/Le5
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Oyyy güzelliğe bak teyzesi onun patates burnunu yesin oğlum gibii😁😘😘 maşallah Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍 sen oğluşumu ne zaman gördün aşko 😅
Azizinannesi2 Deletedmom23234 Tabiki doğdu kusura bakma dünürüm gelinin iki dk duruyir mu ki 😂 teşekkür ederiz 🥰🥰
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Yaa ne kusuru estağfurullah güzel annem nasılsın sezaryen ağrıların nasıl şuan 😘
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 dun kidse girdim özel tartışmaya atmışsın maşallah çok tatlı Allah’ım sağlıkla uzun ömürler versin inşallah 🥰
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Yaa Allah razı olsun güzelim ❤️ bıcı bıcı yaptık uyuyor şuan beyefendi 1.5 aylık olduk bile zaman çok hızlı geçiyor ya🥺 arada konuşalım kids’te ya girmemezlik yapma güllü 🧐
Zeyzeynoo Azizinannesi2 oyyy oyyy maşallah sübhanallah🧿🧿🧿Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻