Biraz uzun olmuş olabilir Sıra benim biraz pozitif sezeryan doğum hikayeme geldi kızlar 8gun oldu doğum yapalı Pazar gecesi heycan stresten uyuyamadim Pazartesi 7.10da uyandım evi son kez topladım hastane çantami kontrol ettim komşuya saçımı örgü yaptırdım 7.30 oldu bu arada eşimi kaldırdım oğlumu kaldırdım hazırlandık Kayınvalidemi aldık hastaneye yoluna devam ettik hastanede yatış işlemleri falan derken saatti 9 yaptık sonda takıldı damar yolu açıldı burada anlattıldigi kadar acittmiyor sonda meselesi odaya tam yerleştik ameliyat dedi hemşire neyse ameliyat katına indik 15dk kadar orada bekledik derken ameliyat sirasi bana geldi spinal iğne hiç agritmiyor Ama benim heycan nabızla tansiyon yükseldi sakinleştirici iğne vurdular düşmeye başlayınca spinal iğneyi vurdular ameliyat başladığında ise bizimki hareketlenmeye başladı doktor severek sakinleştirdi yanagim koydular alnından öptüm sonra temizlediler kuvöze aldilar solunum sıkıntısı varmış yaklaşık 2 saat orada kaldı o sırada ben odaya çıkmıştım kimse bebekle ilgili bişey demiyorlar sorduğumda getirecekler şimdi giydiriyorlar falan diyorlar sonradan haberim oldu bebek geldi 2saatin sonunda ilk başta sütüm gelmedi mama verdik ilk ayağa kalkmam zor olmadı 1gece kaldık sabah 11de çıkmamız gerekiyordu ama prensesimiz kalbinde delik olunca öğleden sonraya kaldık öğleden sonra çocuk kardiyolojiye götürdük bişey yok dedi taburcu olduk eve geldik evim 5katli ve asansör yok 5 kat cikabildim bugünde 8.gunumuz anca yazabildim doğum hikayemi inşallah zorlanmadan kolay olur dogumlariniz sağlıkla gelsin bebisleriniz inşallah 🙏❤️❤️❤️buda pamuk prensesim
@Akrepbebek @yigitegenin_annesi @iki_tospik_annesii @yamacinannesi