Tuugce esredn bel aggrisi bnde de basladi minik minik tirtikliyo is yapinca cok ayakta kalinca.hepimize kolayliklar
Tuugce Beyzdgn kontrollere zamaninda gidiyorsan bir sorun yoktur canim biz ne desek bos ama ilk hamilelihimde ben de de sertlikler oluyordu fakat haftasini hatirlamiyorum kisiden kisiye degisiyor.bebek poposunu kafasini dayiyo karna sertlesiyo o yer falan
Tuugce Alyabebekk ahh ayni durumlar bende de.belim sen gibi siddetli degil sadece ama bulanti vs hala haftada 2 gun cekerim.hele tatli yiyim gunum zehir oluyo sonrasinda bir bulanti bir bulanti.benimde 23 aylik oglan var .tam bir canavar.bebis varken hamile olmak zormus Allah saglik sihhqt versin hepimize
Alyabebekk Tuugce yaa gerçekten öyle ilk hamileliğim de kötüydü ama arkamda kimse yoktu sorumlu olduğum, şmdi kızımın kahvaltısı yemeği flan hazrlamak bile zorluyo beni 🥴 neyse az kaldı geçicek die teselli ediyorum kendimi 🥰😁
Tuugce BirPatiSever cokk normalll gececek insallah.sabahlari ilk kalkista 3 kayisi 1 bardak su cozum oluyo kabizliga canim denenmistir ben
Tuugce Esraaer evet evet 2 haftada benimde karnim birden buyuyuverdi.kabizliga sabah 3 kayisi 1 bardak su ac karna iyi geliyo benim diyetisyen onayli.ben denedim cok sukur
Tuugce MelekPotter ayy ne guzell ikiz allah yardimcin olsun canim cok sanslisin 2 si bir anda buyuyecek
Selin12- Tuugce Allah şimdi den kolaylık versin benim 4. Gün oldu tetenoz olalali ama kolumun cok kötü acaba normal mi hatırlamıyorum en son 6 yıl öncesi ilk çocuğum da vurulmuş tum
Tuugce Selin12- ben ilk gebeligimde vurmuslardi 2 yil once simdi tek doz vurcakmis benim ilk de olmadi bisey ama tabi ne zaman olmdi iyiyim desem biseyler oluyo dilimi isirdim1
Selin12- BirPatiSever ben kabızlık için sabahları ac karnına bir bardak kefir içiyorum gerçekten çok etkili bebegede yararlı
BirPatiSever Selin12- kefiri evde mi yapıyorsunuz hazır mı alıyorsunuz. Hazırsa markasını öğrenebilir miyim. Sanki hazırların faydasından çok zararı olacak gibi geliyor
PrensesFiona Tuugce şimdiden geçmiş olsun canım. Şuan 3. Günüm ağrım azalmaya başladı. Halsizliğim de daha iyi çok şükür.
Selin12- BirPatiSever ben hazır alıyorum çünkü kefir mayası bulamıyorum altın Kılınç alıyorum sade olan larindan gerçekten işe yarıyor
Tuugce Alyabebekk evet evet bende ayni seyleri yasiyoruz ve dusunuyoruz bi an once dogurmak istiyosun dimi.ben oleyim icimden enerjim bitiyo bari dogurayim da yorgunluk olur diyorum
gurbetcikizii Tuugce yok doktorum magneziyum deniliyor sanırım öyle bi ilaç verdi suyla birlikte karıştırıp içiyorsun hamilelere özel onu içtiğimden beri geçti 🥰
Tuugce FundaCeylan oyy gececek hepsi her ay yeni bisey oluyo biri bitiyo biri basliyo ,bende artik saglicakla dogurayim istiyorum icten enerjim bitiyo.bide 22 aylik canavar olunca yanimda