Esen01 gurbetcikizii bende suan 25. Haftaliigmda sanki bebegim bazen hic hareket etmiyor yani bana oyle geliyor sizinde oyle oluyo mu arada
Tuugce Ece003 malesef bu gebelikte bende de bulantilar habire geri donup duruyor.kisiden kisiye degisiyir Allah hepimize kolaylik versin
Tuugce BirPatiSever cokk normalll gececek insallah.sabahlari ilk kalkista 3 kayisi 1 bardak su cozum oluyo kabizliga canim denenmistir ben
Selin12- BirPatiSever ben kabızlık için sabahları ac karnına bir bardak kefir içiyorum gerçekten çok etkili bebegede yararlı
Esraaer 23+1 mide yanması ve çabuk yorulma şikayetlerim var karnım taş gibi sola sağa dönerken zorlanıyorum ve en kötüsü de kabızlık ne yapsam fayda etmiyor 😪20 de falan gayet iyiydim sanki şu 2 hafta da birden karnım çok büyüdü ve bu rahatsızlıklar eklendi ama buna şükür yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 💕
Tuugce Esraaer evet evet 2 haftada benimde karnim birden buyuyuverdi.kabizliga sabah 3 kayisi 1 bardak su ac karna iyi geliyo benim diyetisyen onayli.ben denedim cok sukur
rahimesarp melekylmzr evet bazılarınınki öyle oluyomuş hayırlısı bklm insallh 7.ayda falan biter benimkide
melekylmzr rahimesarp inşallah canım bebek ve sen sağlıklı ol önemli olan o benimde reflüden dolayı oluyor ara ara
Cocolingo Tuugce koku hassasiyeti devam ediyor, iştah yok , aşırı meme hassasiyetim var ve sıvı geliyor bazen sarı bazen şeffaf , bu durumu yaşayan oldumu aranızda ?
gurbetcikizii Tuugce yok doktorum magneziyum deniliyor sanırım öyle bi ilaç verdi suyla birlikte karıştırıp içiyorsun hamilelere özel onu içtiğimden beri geçti 🥰
Tuugce cahillesohbetikestim cahillesohbetikestim bende 23 arti 2 suan.kolayliklar diliyorum hafif geciyor senin sikayetlerine gore sukur ki
FundaCeylan Tuugce 21+4 benim sağ böbreğim ağrıyo doktor soluna yatcaksın hep yoksa bu böbrek şişer çok ağrı yapar dedi soluma yatmaya çalışıyorum ama gece bi uyanıyorum sırt üstü yada sağıma dönmüşüm. Bide geceleri mide yanması var midemi boğazımda hissediyorum.
Tuugce FundaCeylan oyy gececek hepsi her ay yeni bisey oluyo biri bitiyo biri basliyo ,bende artik saglicakla dogurayim istiyorum icten enerjim bitiyo.bide 22 aylik canavar olunca yanimda
Tuugce AdenEva minik minik hareket etmek lazim 3. trimestera bole girince orda asil siskinlik basliyor 1.hamileligimden biliyirum.umarim kolay gecer
Selin12- Tuugce Allah şimdi den kolaylık versin benim 4. Gün oldu tetenoz olalali ama kolumun cok kötü acaba normal mi hatırlamıyorum en son 6 yıl öncesi ilk çocuğum da vurulmuş tum
PrensesFiona Tuugce şimdiden geçmiş olsun canım. Şuan 3. Günüm ağrım azalmaya başladı. Halsizliğim de daha iyi çok şükür.