Sinem12345 Ysmnbarin ayyyyy Allah korusun 🤦🏻♀️😂 3. Ayda erkek gibi dediler 5 e geldik 3 doktor kız dedi korkmak istemiyorum güvenmek istiyorum 🤦🏻♀️
prensesannesiiiii Sinem12345 banada herkes kız dedi ama son zamanlarda sivrileşti alakası yok karınla toplanınca sivrileşiyor karın bence
Ummuhan_42 Benim daha belli değil cinsiyeti çok heyecanlıyım bı sonraki muanede belli olacak inşallah karnım sivri gibi herkes erkek diyor bende erkek diye tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı olsun😊
Bsrahb Sinem12345 sivrilik iLe ekşi tatlı iLe cinsiyetin alakası olmadığını şu milletimiz keşke anlasa😅
Xxxseliiiin Sinem12345 kız daha doğmadı ama her gittiğimde sorarım eminiz kız demi diye 😂 az kaldı doğuma
Sinem12345 Ysmnbarin sen daha yapma canım erken bir de ben 30 da falan yapmıştım 39 oldum hala daha erkek şüphesi var içimde en iyisi biz cocuk doğduktan sonra yapalım alışverişi falan bu böyle olmucak 😂😂
Gulmom Sinem12345 36. Haftadaym 12. Haftadan beri kız oldugu kesin detaylıdada kız dendi %100 kız hala erkek gibi diyen var karnımdan dolayı ,🤣 bence bu seyler yapısal 🤣
Sinem12345 Gulmom aynen öyledir ama doğurmadan inanmam benim günüm geldi tam 7 gün var gelmezse sezeryan olcam herhalde ben sizi bilgilendiririm kızlar 😂😂
iremvebebegi Been😄😄 Her gören kesin erkek diyor 35. Haftamdayım üç doktor muayene etti. Doktorlar tarafından defa bile erkek olabilir lafı edilmedi ama çevrede çok bilen teyzelerim ısrarla erkek diyor 😅 ben de hıhı diyip geçiyorum 🙆🏻♀️💁🏻♀️😄