Ysmnbarin Sinem12345 ben 😄 doktor %90 kız dedi hala kız olduğuna İnanamıyorum ama 😃 detaylı ultrasonu bekliyorum
Sinem12345 @Bsrahb Elif_p Ysmnbarin benimde sivri ve 39. Haftaya girdim cocuk gelmiyor son 7 günüm kaldı kadının biri dün erkek olcak gör dedi bi travma daha yaşayamam dedim dünden beri kafamda deli sorular 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elif_p Sinem12345 onlar hurafe inanma neden yapısıyla alakalı ben mesela uzun boyluyum belim ince yanlardan hiç kilo almadım bebek büyüdükçe öne gitti yapısal yani zaten şimdiye doktorun netleştirmedi mi cinsiyeti
Bsrahb Sinem12345 sivrilik iLe ekşi tatlı iLe cinsiyetin alakası olmadığını şu milletimiz keşke anlasa😅
ipeknazinannesi Sinem12345 ilk gebeliğimde öyleydi arkadan hiç belli olmazdı hamile olduğum. Anneanne babaanneler hep sen doğumda göreceksin kız mı erkek mi bu çocuk erkek diye doğuma kadar başımın etini yediler 😂😂
Sinem12345 ipeknazinannesi Cok değişik ya bir erkek çıksa bide lohusadasın düşünmek bile istemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Xxxseliiiin Sinem12345 kız daha doğmadı ama her gittiğimde sorarım eminiz kız demi diye 😂 az kaldı doğuma
Sinem12345 Ysmnbarin ayyyyy Allah korusun 🤦🏻♀️😂 3. Ayda erkek gibi dediler 5 e geldik 3 doktor kız dedi korkmak istemiyorum güvenmek istiyorum 🤦🏻♀️