hepoyleolurzaten Melistosum Gebeliğimde bende geceleri uyanırdım, doğum yaptım hala uyanığım 😅 Sinir stres yapmayın, o bile etkiler uykunuzu, midenizi.. Soğuk su benim mideme iyi geliyordu, birde maden suyu 🤗
alparslanannesii1661 Melistosum 34 haftaligim 5 te esim icin uyaniyorum birdaha gözümü kirpmadan sabahi bekliyorum onun iicin uyanmasamda artik kalkiyorum nolacak bilmiyorum 😪
Ayguns Melistosum bende uyuyamıyorum bende 😄🤚🏻 Şimdi Gaviscon içtim bu saatte midemin yatışmasını bekliyorum 😒
Selinci Kızlar bende bir sağa bir sola dönmekten uyuyamıyorum . Benim hamileliğim yeni ona rağmen sırt ağrısı ve baş ağrılarım başladı çok uyuyamamaktan
Minikmucizemm24 Benim mide yNmama Kızılay maden suyu çok iyi gelmişti içerken daha fazla yanıyor ateşe su dökmüş gibi coss ediyor ama rahatlatiyor
Nejla_6344 Melistosum Uyku bize biz ona düşmann 😁Güya son günlerim tadını çıkarmaya çalışıyorum ama nerde o tatt..
Yldz4747 Papatyamevsimi-89 saat 3 te gittim yatış verdi Kabul etmedim şimdi sancılarım sıklaştı kanama veya suyun gelmesini bekliyorum
Alone Melistosum kızzz tatlıyı yedin iyice yaktın ya mideyi 😂 böyle zamanlarda soğuk su iç. Sütün yerini tutmuyor ama az bişey rahatlatıyor
Pelin-1 Melistosum doktorunuzdan mide koruyucu isteyin mide yanmasindan her gece agladigimi bilirim mide koruyucuya basladigindan beri midem hic yanmadu
Rumeysa_123 Melistosum 😂😂tövbe yarabbi kız hiç güleceğim yoktu bilmem dene ise yararsa vala bize de bizde yapak.