• Acil - doğum belirtisi mi

Kızlar 38+1 iz bugün ve yaklaşık 1 saatten fazla geçmeyen bi bel ağrım var sırtımdan vuruyor resmen kasık ağrısı yok ara sıra gelip gidiyor o kadar bu geçmeyen bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi az önce ılık bi duş aldım belki geçer diye benzer durumu yaşayan ya da tecrübesi olan ???

Minnime- 38.3 üm bende bel agrısı var ama yoruldum diye bence hem doğurmak istiyorum hem korkuyorum 😬🥴 birden olsa hersey bitse gelse tombişim 🥰

Deletedmom27272 ay doktoum da pek ilgili bi insan değil nasıl ulaşıcam onu bile bilmiyorum boşu boşuna aylardır özel hastaneye para verdim ağrıdan uyuyabilirsem sabah erkenden kalkıp devlet hastanesine gidicem 🙏🏻

Minnime- belden girer canım mil sokuluyormus gibi bir ağrı bu ve sık aralıklarla giriyor kürek kemiginle kalçanın biraz yukarısında tam ortaya giriyor herkesde aynımı bilmiyorum ama benim öyle girmişti acile git sabahı bekleme bende iki gün önce ağrı ve sertleşme var diye gittim doktorum 5 dakikaya düşerse hemen acile git dedi bana

Minnime- sancıların düzenli olarak geliyorsa yani 5dakikada bir 10 dakikada bir şse doğum sancısı oluyormuş. Doktorum öyle söyledi.

Feyza-nur, başlığı Acil - doğum belirtisi mi olarak değiştirdi.

Kara96 😬 hayırlısı sağlıkla gelsinler hiçbişey anlamayalım hop doğuversinler 🥰 benim ikinci ama yinede bi tırsma geldi 🥴 rabbim o yolda eylemesin herkes sağlıkla kavuşsun 💜