Chucky9 Ayaz_Kuzum 36. Haftadayım hiç bulantım olmadı çok söyleyip nazar etmeyin kendinizi 🤫umarım böyle devam eder sizin. Benim bi ara kuyruk sokumu ağrısı hariç çok güzel geçti hamileliğim umarım herkesin öyle olur😊
Ayaz_Kuzum Deletedmom_33 benim de 9a bisiy kalmadi surda😅 umarim baslamaz sonradan☺️🤲🏻 Sen de atlammissin canim buna da sukur🥰
Deletedmom_33 Ayaz_Kuzum Bulantı sayılmazdı zaten ya sade sabah içtiğim ilk suyu çıkarıyordum onun dışında ne yersem yiyordum gün boyu 🤣
gizzzy35 Ayaz_Kuzum 10 haftalık hamileyim başından beri asla belirtim yok. Aksine bu beni endişelendiriyor. Ne bulantı ne tiksinme ne aşerme…
Ayaz_Kuzum gizzzy35 anlıyorum endişenizi içinizi ferah tutun İnşaAllah bişey olmaz☺️🤲🏻 Ya da doktorunuza bi danışın rahat etmiyorsanız💕
Ayaz_Kuzum Esmabbrhan hmm, belki benimde sonradan baslar😅 ay inshaAllah hic baslamaz ya bulantim filan🤲🏻 Allah yardimcin olsun canim bu arada🥰
Ayaz_Kuzum muallimehanimmom5 MashaAllah ozman benim gibilere😁 Bayagi sürmüş seninki🥺Allah yardımcın olsun canım🤲🏻Umarım kalan haftaların rahat geçer🤲🏻🥰
muallimehanimmom5 Ayaz_Kuzum insalalh hiç bulantı yaşamazsınız böyle gider 😇benim artık bulantı geçmesine dair umudum yok cünkü son haftalarda mide yanması da eklendi 🤨 insallah sağlıklı olalım da bebişler için sabrediliyor 🤗
caganin_annesi Ben 11+3 ama ne bulantı ne kusma, sadece bazı kokulara karsi hassasım Allah’a şükür sıkıntısı yok bebeğimin bugün gördüm 💕
Civcivinannesiii Ayaz_Kuzum aaa bu ben bizde 8 haftaligiz 🤣🤣🤣sadece bulanti arada bi evdemisin deyip yoklayip gidiyo ama cok fazla degil🤣masallah diyelim 🧿🥰🤣🤣
Ayaz_Kuzum muallimehanimmom5 aynen öyle saglık olsun da gerisi önemli değil🥰 İnşaAllah en yakın zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız☺️🤲🏻💕
elfmoom Ayaz_Kuzum çok kusuyorum 4 aylık hamileyim hele bi günde 6 tane mide bulantısı ilacı içmeyeyim. anında hastane şov. midim bılınmıyır😂 kendi kendinize nazar değdirirsiniz valla 🤭 maşallah deyin maşallah 🙏🏻 inşallah hiiiç bulanmaz🌸 tadını çıkarın
Ayaz_Kuzum elfmoom hahaha😅😂 Allah yardımcınız olsun ne diyim, umarım en kısa zamanda geçer bulantılarınız🥺🤲🏻